Ingezonden persbericht


Sony Ericsson's nieuwe Z310i: de spiegelende clamshell met lichteffecten

Badhoevedorp - Beeld jezelf in met de nieuwe Sony Ericsson Z310i. Een telefoon die - letterlijk en figuurlijk - jouw stijl reflecteert, op je werk en in je vrije tijd. Het opvallende toestel dat vandaag wordt aangekondigd, heeft een spiegelende finish. Het externe display is geïntegreerd in het design en is discreet onder het oppervlak verscholen totdat een bericht of telefoontje binnenkomt. Je kunt zelfs aan de contacten in je telefoon een aantal opvallende, gekleurde lichteffecten toekennen waardoor je in één oogopslag ziet wie je belt.

"Je kunt je leven bijna niet voorstellen zonder deze stijlvolle clamshell. Het toestel heeft niet alleen een geweldige look en prachtige kleur, maar ook de must-have features die je van dit type toestel mag verwachten: een VGA camera, MP3 Music Ringtones en Bluetooth® connectivity," aldus Eric Rikken, Head of Marketing bij Sony Ericsson Benelux. "De frisse uitstraling van het toestel wordt verder versterkt door de innovatieve design features die je normaal gesproken alleen op de meer geavanceerde toestellen tegenkomt."

Verborgen display
Dankzij de gladde, semi-transparante finish van het toestel wordt het display voor icoontjes - zoals wanneer sms-berichtjes worden ontvangen - verborgen onder het oppervlak. Een tweede externe display, die eveneens onder het oppervlak van het toestel verborgen is, laat precies zien wie je belt.

Lichtshow
Aan het opvallende design is een serie van 15 innovatieve lichteffecten toegevoegd waarmee je het toestel kunt personaliseren. Het enige dat je hoeft te doen is een kleur kiezen en toekennen aan iedereen met wie je regelmatig belt. Zo weet je direct of je baas aan de lijn is, je beste vriend(in) je wilt spreken of dat je moeder je belt om te vragen of je komt eten! Het is zelfs mogelijk om de 'look en feel' van het menu en het display (het thema) automatisch aan te laten passen aan het moment van de dag: heldere kleuren overdag en relaxte of subtielere kleuren in de avond.

Foto's delen
Hoewel de Z310i eenvoudig in gebruik is, zit hij vol mogelijkheden waarmee je je leven op orde kunt houden en tegelijkertijd een hoop plezier mee kunt hebben. Met de ingebouwde VGA camera kun je spontane foto's maken en deze direct delen met familie en vrienden met behulp van MMS of Picture Blogging van Blogger, waarmee je direct foto's naar je weblog kunt uploaden. Daarnaast kun je het toestel gebruiken als een draagbaar fotoalbum; zo heb je je herinneringen altijd bij je.

En je hoeft je geen zorgen te maken dat je je telefoon even niet meer kan vinden in je tas of onder een stapel papier! Verbind de Z310i met een Bluetooth headset, zoals de comfortabele en compacte HBH-PV705, en je mist nooit meer een gesprek.

Beschikbaarheid
De Z310i is leverbaar in de kleur die het beste bij jouw levensstijl en garderobe past. Je kunt kiezen uit de kleuren 'Jet Set Black', 'Blush Bronze' of 'Lush Pink'. Het toestel is een triple band/EDGE/GPRS 900/1800/1900 telefoon, en is verkrijgbaar vanaf het eerste kwartaal van 2007. De advies verkoopprijs is EUR 149,-

Z310i - Overzicht features:

Imaging & messaging

* Hoofddisplay- 128 x 160 pixels- STN (voor verminderd energieverbruik) - 65.536 kleuren

* Externe display - gecombineerd monochrome/single kleurendisplay (96 x 64 pixels) en icoon display
* Ingebouwde VGA camera

* Messaging - MMS, SMS en EMS

* Picture blogging van Blogger

* E-mail

* Instant Messaging

* Verwisselbare wallpapers & thema's

* Fototelefoonboek
Muziek * Polyfone ringtones

* Muziek ringtones (MP3)

* Java Midp 2.0

* PlayNow(TM)

* Direct links voor gemakkelijk en snel downloaden Connectivity


* EDGE

* HTML internet browsing

* Infrarood

* Bluetooth(TM)

* Speakerphone

* WAP 2.0

* AMR speech codec - optimaliseert spraakkwaliteit en minimaliseert storingen

* FOTA

* Spreektijd: tot 7 uur

* Stand-by tijd: tot 300 uur
Te combineren accessoires * Bluetooth(TM) Headset HBH-PV705 (over-ear stijl)
* Deskstand CDS-60

* Bluetooth(TM) Speaker carkit HCB-100-100

Over Sony Ericsson
Sony Ericsson Mobile Communications ontwikkelt veelzijdige mobiele telefoons, accessoires en PC-kaarten voor de wereldwijde communicatie-markt. Het bedrijf is in 2001 opgezet als een joint venture door Ericsson en Sony. Het hoofdkwartier bevindt zich in Londen en er werken in totaal 6.000 mensen, onder andere op de verschillende R&D sites in Europa, Japan, China en Amerika. Sony Ericsson vierde op 1 oktober 2006 haar vijfde verjaardag van de joint venture. Sony Ericsson sponsort en heeft haar naam verbonden aan de Women's Tennis Association en werkt samen met de Association om door het jaar heen de Sony Ericsson WTA tour in meer dan 80 steden te promoten.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de volgende internetsite (www.SonyEricsson.com/nl) of u kunt contact opnemen met het Call Center (0900-8998318). Dit nummer is bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 08.30 uur tot 18.00 uur en kost 10 cent per minuut. Alle Sony Ericsson persberichten en hoge resolutiebeelden zijn te vinden op http://www.sonyericsson.nl/persbronnen

Any product features, specifications or statements in this document that are not historical facts are forward-looking and involve risks and uncertainties. Actual product features, specifications or forward-looking statements are subject to change.

NOOT VOOR DE REDACTIE (

Ingezonden persbericht