MIN LNV: Benoemingen buitenland

Ministerie lnv

http://www.minlnv.nl

nr.204 5 december 2006

BENOEMINGEN BUITENLAND

In de buitenlandse dienst van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) zijn nieuwe attachés benoemd in Brussel, Brazilië, Buenos Aires, Tokio, Parijs, Praag en Moskou. De LNV-attachés beginnen rond de zomer van 2007 met hun werkzaamheden.

LNV-attachés vertegenwoordigen het ministerie van LNV in het buitenland en zijn werkzaam bij de Nederlandse ambassade. De belangrijkste taken van de buitenlandse dienst van LNV zijn bilaterale en multilaterale samenwerking, zakelijke en maatschappelijke dienstverlening en beleidssignalering.

De heer ing. A. Wegen (55) wordt LNV-raad in Brussel met als werkgebied België en Luxemburg. Hij volgt de heer jhr. mr. ing. K.H.A. Von Chrismar op, die na afronding van zijn taken in Brussel met pensioen gaat. Albert Wegen werkte de afgelopen jaren als beleidscoördinator bij de directie Internationale Zaken en daarvoor o.a. als LNV-raad in Bonn en Stockholm.

De heer ir. B. Vrolijk (37) wordt LNV-raad in Brazilië met als werkgebied Brazilië. Hij volgt de heer J.G. Van de Vooren op. De heer Van de Vooren wordt gedetacheerd bij het regionale bureau van Wageningen UR in Latijns America. Bart Vrolijk werkte de afgelopen jaren onder andere bij de Task Force Economie en bij de directie Internationale Zaken.

De heer ir. F.L.M. Vossenaar (49) wordt LNV-raad in Buenos Aires met als werkgebied Argentinië, Chili en Uruguay. Hij volgt de heer drs. M. Van Genne op, die met pensioen gaat. Freek Vossenaar is de afgelopen jaren werkzaam geweest als LNV-raad in Tokio.

Mevrouw drs. C. Boonstra (41) wordt LNV-raad in Tokio met als werkgebied Japan. Zij volgt de heer. ir. F.L.M. Vossenaar op, die wordt benoemd als LNV-raad in Buenos Aires. Carla Boonstra werkte van 1997 tot 2000 op de ambassade in Tokio en daarna in verschillende functies, als laatste als beleidscoördinator handelspolitiek, bij de directie Internationale Zaken.

Mevrouw drs. P.C.M. Van Benthum (45) wordt LNV-raad in Parijs PV OESO met als werkgebied Permanente Vertegenwoordiging van het Koninkrijk der Nederlanden bij de OESO. Zij volgt de heer ir. A.J.A. van Royen op die terugkeert naar het ministerie in Den Haag. Patricia van Bentum werkte sinds 2001 als hoofd relatiebeheer bij de directie Personeel en Organisatie en daarvoor als beleidscoördinator bij de directie Industrie en Handel.

Mevrouw drs. E. Van de Vrugt (59) wordt LNV-raad in Praag met als werkgebied Tsjechië en Slowakije. Zij volgt mevrouw ir. P.M.B. de Vries-van Loon op, die terugkeert naar het ministerie in Den Haag. Ellen van de Vrugt werkte in de afgelopen periode als resident twinning adviser in Servië en daarvoor als LNV-raad te Kiev.

Mevrouw L.K. Birkman MA (29) wordt Projectattaché in Moskou met als werkgebied Rusland en Kazakstan. Laura Birkman werkte als senior beleidsmedewerker bij de directie Internationale Zaken.

NOOT voor de redactie (