Travel Unie International Nederland N.V.

kerstkado voor de courtesy club van tui nederland

Rijswijk, 5 december 2006 - Vrijdag 1 december vlogen RUIM 260 reisagenten op uitnodiging van markleider TUI Nederland met ArkeFly naar Boedapest. Deze feestelijke dagtrip werd aan alle topagenten aangeboden als dank voor alle inspanningen in het afgelopen jaar. Zowel de leden van de Courtesy Club zelf, als hun collega's, konden van de uitnodiging gebruik maken. En daar werd massaal gehoor aan gegeven!

Nieuwe TUI-ontwikkelingen in Boedapest
Stipt op tijd vertrok een volgeboekte 'Courtesy Club ArkeFly' Boeing 767 in de vroege ochtend van vrijdag 1 december richting Boedapest. Na aankomst op de luchthaven stonden de bussen klaar voor een stadsrondrit door Boedapest. De reisadviseurs konden hierna hun dag in Boedapest zelf indelen; voor de leden van de Courtesy Club was er programma samengesteld. Deze begon met een lunch in het sfeervolle restaurant Kárpátia, een voormalig klooster in hartje centrum. Voorafgaand aan de lunch werden de leden van de Courtesy Club onder het genot van een glas champagne door Gerrit Slot, COO van TUI Nederland, op de hoogte gebracht van de resultaten van het afgelopen jaar en de nieuwe producten en ontwikkelingen voor 2007. Maar liefst meer dan vijftig brochures met uitgebreide bestemmingsinformatie, veertig procent groei in het productaanbod, veel aandacht voor Afrika en Azië, scherpe prijzen, ondersteuning van de reisagent met marketingcampagnes (onder andere TV reclames met de reisagent in de hoofdrol) en het spetterende rode knalfeest dat op 1 april 2007 zal plaatsvinden. Samen met het meegereisde TUI-management volgde een geanimeerde lunch waarna iedereen de gelegenheid kreeg om kerstinkopen te doen of de stad op eigen houtje te verkennen. Gezien de enthousiaste reacties was het een bijzonder geslaagde dag.

Courtesy Club TUI Nederland
De leden van de Courtesy Club zijn de topverkopers van de merken Arke en Holland International. Met de leden van de Courtesy Club wordt in diverse bijeenkomsten overleg gevoerd en management informatie uitgewisseld. Dit gebeurd onder andere jaarlijks op een VIP reis met de circa vijftig leden, zoals afgelopen jaar naar Jerez in Spanje. Voor de medewerkers van de Courtesy Club en hun reisbureaumedewerkers, wordt ieder jaar een dagtrip georganiseerd. In voorgaande jaren waren Wenen en Milaan het reisdoel, dit jaar was Boedapest, de stad van de Donau en de acht bruggen, de plaats van bestemming.