Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERSPRESENTATIE

Neopost BV brengt KUNST EN Bedrijfsleven samen

Burgemeester Annemarie Jorritsma opent foto-expositie 'Des Yeux Parlants'

Almere, 29 november 2006 - Neopost BV uit Almere organiseert vanaf 5 december 2006 tot en met 26 januari 2007 in samenwerking met Stichting Amsterdam Photo de foto-expositie 'Des Yeux Parlants' . Het doel van de expositie is het samenbrengen van het nationale en Franse bedrijfsleven door middel van kunst. Neopost BV zet met de expositie een nieuwe trend op het gebied van relatiemarketing: een toenemende samenwerking tussen kunst en bedrijfsleven. De expositie zal op feestelijke wijze worden geopend door de burgemeester van Almere, mevrouw Jorritsma.

De Franse expositie wordt georganiseerd ter gelegenheid van de bedrijfsuitbreiding van Neopost BV, Europees marktleider en wereldwijd de op één na grootste leverancier op het gebied van hightech mailingoplossingen. Met vestigingen over de hele wereld is Neopost een van de belangrijkste internationale spelers binnen de postverwerkingbranche.

Victor Dake, Algemeen Directeur Neopost BV: "Kunst leent zich er goed voor verschillende bedrijven en daarmee verschillende bedrijfsculturen dichter bij elkaar te brengen. We hechten veel waarde aan contacten binnen het nationale bedrijfsleven met het Franse bedrijfsleven verenigd in de Franse Kamer van Koophandel en Industrie in Nederland, het CFCI PB (Chambre Française de Commerce et d'Industrie aux Pays-Bas). Onze bedrijfsuitbreiding en de expositie zijn de gelegenheid bij uitstek om contacten te versterken en samenwerkingen aan te gaan."

De expositie kan worden beschouwd als Franse bijdrage aan de internationale fotografiemanifestatie Grid06 met diverse presentaties in de Amsterdam Area. Bij Neopost worden twee spraakmakende Franse fotografen gepresenteerd. Van Jérôme Schlomoff worden portretten en architectuurfotografie getoond. Martine Mougin geeft haar visie op onder meer het Nederlandse landschap met haar typerende structuren, kleuren en vlakverdeling.

Sprekers tijdens de opening zijn onder andere: Victor Dake (Algemeen Directeur Neopost BV) en Annemarie Jorritsma (burgemeester van Almere). Mevrouw Jorritsma zal, 'gewapend' met een sabel, de expositie openen, geheel volgens de traditie en de kunst van het sabreren. Deze feestelijke opening zal plaatsvinden onder het genot van een hapje en een drankje. Na de opening is de expositie op afspraak te bezichtigen. Zowel de opening als de expositie is toegankelijk voor de pers.

Agenda-informatie Expositie 'Des Yeux Parlants'

Perspresentatie: 05/12/2005 van 14.00 tot 15.00 uur

Opening: 05/12/2006 van 15:00 tot 17:00 uur

Expositiedata: 05/12/2006 t/m 26/01/2007

Locatie: Palmpolstraat 5, Almere

Meer informatie: mevrouw Merel Molewijk (Marketing Neopost BV)

Contact: tel: 0800-NEOPOST (636 76 78) e-mail: marketing@neopost.nl