Politie Zeeland


---


W-3276-2006 Inbraak in horecabedrijf, Vlissingen
Afgelopen nacht werd ingebroken in een horecapand in de Badhuisstraat.E
Er werden een lcd-scherm, een gsm en een camera gestolen. De waarde van de gestolen spullen is niet bekend.

W-3277-2006 Conflict, Middelburg
Op de Noordsingel vond dinsdag omstreeks 12.30 uur een conflict plaats tussen een 55-jarige man uit Weert, die daar aan het wegdek werkte, en de bestuurder van een busje.
Deze bestuurder moest wachten voordat hij door kon rijden en toen hij verder kon, reed hij zo dicht langs de 55-jarige man dat deze door de autospiegel geraakt werd. Als reactie sloeg hij tegen het busje, waarna de bestuurder uitstapte met een stok in zijn hand. Er ontstond een woordenwisseling en toen de 55-jarige de politie wilde bellen reed de bestuurder van het busje weg in de richting van het Park van Nieuwenhoven. De 55-jarige man heeft aangifte gedaan van bedreiging.

O-3278-2006 Aanrijding in Colijnsplaat
Dinsdag om 18.55 uur vond op de kruising Noordlangeweg / Eerste Deltaweg in Colijnsplaat een aanrijding plaats.
Een 56-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland reed over de Noordlangeweg, komende uit de richting van Colijnsplaat. Op de kruising met de Eerste Deltaweg verleende hij geen voorrang aan een van rechts komende 23-jarige vrouw uit de gemeente Borsele. De vrouw werd met buikklachten naar het ziekenhuis gebracht, maar kon dit na behandeling weer verlaten. Beide auto's raakten beschadigd.

O-3279-2006 Aanrijding in Goes
Op de Grote Markt vond vandaag om 19.50 uur een aanrijding plaats.
Een 21-jarige Goese bestuurder van een bestelauto reed over de Korte Kerkstraat komende uit de richting van de Singelstraat. Hij verleende geen voorrang aan een van rechts komende 17-jarige bromfietser uit Goes. Beide voertuigen raakten beschadigd.

Z-3280-2006 Aanrijding in Sas van Gent
Op de Westdam in Sas van Gent kwamen dinsdag om 18.20 uur twee auto's met elkaar in botsing.
Een 39-jarige automobilist uit Assenede reed over de Westdam komende uit de richting van de Canadalaan. Hij verleende geen voorrang aan een van rechts komende 25-jarige bestuurder uit de gemeente Terneuzen. Een 56-jarige passagiere uit deze auto liep bij de aanrijding kneuzingen op aan haar pols en ribben. Beide auto's raakten beschadigd.

---- --