Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
5 december 2006

PINS verhuist naar Amsterdam

Volgende stap in de succesvolle groeistrategie

Aanbieder van managed web- en applicatiehosting PINS verhuist per 7 december naar Amsterdam. CEO Jan Willem des Tombe: "Na de integratie met Loglines was er voor ons maar één keus om onze krachtenbundeling compleet te maken: onze kantoren in Haarlem en Almere achterlaten en samen een ruimer pand in Amsterdam betrekken." Met deze stap benadrukt PINS haar ambitie om te groeien als managed hosting provider.

PINS zette in 2006 al enkele grote stappen om zich nog sterker te manifesteren als betrouwbare managed hosting provider. De integratie met Loglines en de gezamenlijke verhuizing naar Amsterdam zijn daarop het logische vervolg. Het bedrijf groeit in een rap tempo uit zijn jas en heeft daarom behoefte aan extra ruimte om verder gestalte te geven aan de ambities. Des Tombe: "We willen al geruime tijd meer en beter gelegenheid bieden om kennis uit te wisselen door middel van kennissessies en bijeenkomsten; met onze 1600 m² zal dit mogelijk zijn. Onze nieuwe locatie bevindt zich ook dichter bij onze datacenters en is beter bereikbaar voor klanten en leveranciers."

Over PINS
PINS verzorgt de hosting van websites en webapplicaties voor tal van bedrijven op de Nederlandse markt, waaronder Nederlandse Spoorwegen, Laurus, Transavia.com en Corus. Met de recente integratie met Loglines is PINS gegroeid naar een winstgevende groepsomzet van circa E 5 miljoen op jaarbasis. Met een team van 50 fte in Amsterdam bedient het bedrijf meer dan 15.000 klanten. PINS is business partner van IBM. In 2006 won het bedrijf de IBM Business Partner Award voor New Services.

Het nieuwe adres van PINS is
Zekeringstraat 48
1014 BT Amsterdam
T: 020 891 19 11
F: 020 891 19 12

Voor meer informatie check http://www.pins.nl



Ingezonden persbericht