Gemeente Harderwijk


Open brief huishoudelijke verzorging

Aan alle inwoners van de gemeente Harderwijk die op dit moment huishoudelijke verzorging ontvangen

Geachte inwoner,

Middels deze brief willen wij u informeren over de veranderingen met betrekking tot Hulp bij het Huishouden.

Er gaat wat veranderen in 2007 Als u op dit moment een indicatie heeft voor huishoudelijke hulp, gaat er voor u wat veranderen.

De gemeente wordt uw aanspreekpunt In het kader van de Wmo is de gemeente per 1 januari 2007 verantwoordelijk voor de uitvoering van Hulp bij het Huishouden..

Geldige indicatie loopt door tot na 1 januari 2007 Als uw indicatie voor huishoudelijke verzorging doorloopt tot na 31 december 2006 ontvangt u ook na de jaarwisseling voorlopig de zelfde verzorging. In de loop van 2007 wordt bekeken of uw indicatie aangepast moet worden. U krijgt hierover bericht van de gemeente. Heeft u meer of minder Hulp bij het Huishouden nodig heeft, dan kunt u hiervoor voortaan contact opnemen met de gemeente.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de gemeente Op de website www.harderwijk.nl van de gemeente vindt u steeds het laatste nieuws over de Wmo. Ook via de gemeentepagina in het Kontakt houden we u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Als u nog vragen heeft of meer informatie wilt, dan kunt u: - het nieuwe Wmo-loket in de stadswinkel van het stadhuis bezoeken (9.00 - 12.30 uur, donderdags 9.00-20.00 uur); of - bellen met het Wmo-informatienummer 411300 of - mailen naar infowmo@harderwijk.nl.

Met vriendelijke groet,

H. Eijsenga
Wethouder