Vereniging VNO-NCW

Ondernemers bundelen krachten in exportbevordering

07 december 2006 - De ondernemingsorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland willen met NCH, Fenedex en FME samenwerken om de dienstverlening op het terrein van exportbevordering te verbeteren. Ze hebben hiertoe vandaag een intentieverklaring getekend tijdens de jubileumbijeenkomst van het 60-jarige NCH, op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Vóór 1 april 2007 moet de samenwerking van start gaan.

VNO-NCW en MKB-Nederland verbreden en verdiepen met deze samenwerking de dienstverlening aan hun leden. Beide organisaties gaan zich actief inzetten om de toegankelijkheid van de diensten van de overige drie deelnemers te optimaliseren. Er komt onder andere een gezamenlijk 'front office' voor doorverwijzing van hun leden. Verder zullen zij regelmatig de behoeften van hun leden in kaart brengen.

NCH, Fenedex en FME blijven zelfstandig opereren. Voor onderling overleg over zaken als ontwikkelingen in de markt en ontwikkeling van dienstverlening, komt er een platform waarin alle partijen zitting hebben.

In samenwerking met: MKB-Nederland, Fenedex: Frank Hauwert, NCH en FME-CWM

contact: communicatie@vno-ncw.nl | telefoonnummer: 070 349 01 67 | fax: 070 349 01 77