Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Persbericht Curacao Dolphin Academy
Willemstad, 7 December, 2006

Dolphin Academy zeer gelukkig met Chabelita

Met het overleven van de eerste kritieke maand van haar jonge leven, is de Dolphin Academy zeer gelukkig om de naam aan te kondigen van Bonnie's baby: "Chabelita". Moeder is de 17 jaar oude Bonnie en vader is de 27 jaar oude Copan. Chabelita kwam op woensdag 1 november rond 15.30 uur ter wereld .

Moeder Bonnie toont goed zogend gedrag en stuurt de baby prima. Dit samen met een succesvolle eerste levensmaand, is voor de Dolphin Academy reden tot optimisme over de kansen van het kleintje. Gelukkig nemen deze toe naarmate het baby'tje ouder wordt.

Moeder en dochter maken het zeer goed. Dolfijnen zijn zoogdieren en dus drinkt het kleintje moedermelk, bijna 15 liter per dag! Bonnie heeft hiervoor extra voedsel nodig en daarom eet ze dagelijks zo'n 12 kilo haring en kibbeling. De baby zal tot de leeftijd van 2 jaar bij haar moeder blijven drinken, maar zal dit dieet van melk vanaf ongeveer 6 maanden wel aanvullen met af en toe een beetje vis

Bonnie houdt elke beweging van haar kleintje goed in de gaten, toch laat ze de baby wel dicht bij de trainers komen, wat hen de kans geeft om het welzijn van Moeder en Baby goed te kunnen controleren.

Aangezien alles er tot dusver zeer positief uitziet, is Chabelita het derde kleintje dat verwelkomd wordt in de dolfijnenfamilie van de Dolphin Academy, na Papito in 2004 en Li-Na in 2005. De focus van de staf van de Dolphin Academy ligt en zal liggen op het voorzien van de beste condities voor Chabelita's groei.

HOGE RESOLUTIE FOTO'S

U kunt de hoge resolutie foto's een voor een uploaden naar uw computer door de volgende links te kopieren naar de adres balk van uw browser. Indien uw email programma het toestaat, kunt u de foto's ook proberen te laden door gewoon op de onderstaande links te klikken. Als de foto's niet laden vanwege een slechte internet verbinding met uw ISP, kunt u op F5 klikken. Als de foto's nog steeds niet laden, stuur AUB een email naar webmaster@dolphin-academy.com

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2006/1207/bonnie-en-chabelita.jpg

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2006/1207/li-na.jpg

http://www.dolphin-academy.com/images/news/2006/1207/papito.jpg

Contactpersoon: Annabelle de Clippeleir
Email: annabelle@dolphin-academy.com
Tekst: Annabelle De Clippeleir en Dr. George Kieffer Tel: (599-9) 465-8900 - ext. 5104
Tel: (599-9) 461-6666 - ext. 5104
Fax: (599-9) 465-8300