ABSNet(TM) van Lewtan biedt zeer uitvoerige wereldwijde .....

Lewtan technologies, inc.

ABSNet(TM) van Lewtan biedt zeer uitvoerige wereldwijde content voor asset- en mortgage-backed securities

WALTHAM, Massachusetts, December 7 /PRNewswire/ --


- Honderden nieuwe contentbronnen maken van ABSNet een enkel loket voor informatie over de bedrijfstak van de structured finance

Lewtan Technologies, Inc., aanbieder van toezicht op en analyse en content van asset-backed securities voor de mondiale securitisatiebedrijfstak , heeft vandaag aangekondigd dat het het aantal voor gebruikers van de ABSNet-dienst beschikbare contentbronnen drastisch heeft verhoogd. In totaal biedt de dienst nu meer dan 300 nieuws- en onderzoeksbronnen vanuit de hele wereld.

"Professionals in deze bedrijfstak van honderden instellingen vertrouwen op ABSNet om aan hun behoeften voor toezicht tegemoet te komen," zei Ned Myers, vice-president en hoofd marketing officer bij Lewtan. "Door een enkel loket voor onderzoek en gegevens te bieden, maken we het de klanten van ABSNet gemakkelijker om op de hoogte van gebeurtenissen te blijven die van invloed zijn op het saldo van hun organisaties. We zijn blij dat we in staat zijn om onze klanten de best behaalde gegevens, content en hulpmiddelen te bieden die zij nodig hebben om de krediet- en headlinerisico's bij te houden die inherent zijn aan afspraken in structured finance."

Nieuwe bronnen gegevens omvatten belangrijke industriecontent

Nieuw bij de honderden wereldwijde contentbronnen waar gebruikers via ABSNet toegang tot kunnen krijgen zijn verplichte publicaties zoals:

American Banker
Australian Banking and Finance
Bank Loan Report
Bond Buyer
Financial Times
Financial Week
High Yield Report
Investment Management Weekly
Mortgage Banking
Mortgage Servicing News
Mortgage Technology
National Mortgage News
Pensions and Investments
Securities Industry News

ABSNet omvat ook de grootste database van gegevens over prestaties van afspraken en directe feeds van alle vier ratingkantoren (S&P, Moody's, Fitch, DBRS). Daardoor is de site van ABSNet ongeëvenaard voor wat betreft content voor de structured finance.

De informatiebronnen worden de hele dag in de gaten gehouden en bijgehouden, zodat gebruikers er zeker van kunnen zijn dat ze bovenop alle ontwikkelingen zitten, binnen minuten nadat ze worden gemeld.

Over ABSNet

ABSNet is de leidende bron voor toezicht op asset-backed securities in de structured finance. Doort het combineren van gedetaileerde gegevens over prestaties, krachtige analyse en een rijkdom aan verwante informatie over asset-backed securities, levert ABSNet een waardevolle omgeving voor onderzoek, analyse en ondersteuning van de besluitvorming voor financiële professionals die uitgeven, kopen, verkopen, verhandelen of investeren in asset-backed securities en voor diegenen die deze transacties vergemakkelijken en ondersteunen. Ga voor meer informatie naar www.ABSNet.net.

Over Lewtan

Lewtan Technologies, Inc., biedt een brede reeks op content en Technologie gebaseerde oplossingen aan leden van de wereldwijde industrie voor activa-securitisatie, waaronder uitgevende instellingen, investeerders, leidende banken, dienstverleners, kredietverhogers en ratingkantoren. Meer dan 300 instellingen wereldwijd vertrouwen op de oplossingen van Lewtan voor inlichtingen en toezicht en het bedrijf is twee keer genoemd als Global Technology Provider of the Year door het International Securitisation Report. Meer informatie is beschikbaar op www.lewtan.com.

Contact redactie:
Frances Y. J. Wheeler
Wheeler PR & Marketing

+1-978-475-7970, fyjw@aol.com

of

Christine Cobuzzi
Lewtan Technologies, Inc.

+1-781-672-1151, christine.cobuzzi@lewtan.com

Website: www.lewtan.com
www.ABSNet.net

Contact:

Frances Y. J. Wheeler bij Wheeler PR & Marketing, voor Lewtan Technologies, Inc.,
+1-978-475-7970, fyjw@aol.com; of Christine Cobuzzi bij Lewtan Technologies, Inc.,
+1-781-672-1151, christine.cobuzzi@lewtan.com