Asset Control bereidt de weg voor databeheer voor 2007 voor

Asset control international bv

Asset Control bereidt de weg voor databeheer voor 2007 voor

AMSTERDAM, Nederland, December 7 /PRNewswire/ --


- Regulatorische compliantie, aankondigingen van nieuwe producten en belangrijke initiatieven sturen discussies bij jaarlijkse gebruikersconferentie van Asset Control

Asset Control, een leidende leverancier van oplossingen voor gecentraliseerd databeheer (CDM) voor de financiële-dienstensector, heeft afgelopen week in Amsterdam zijn jaarlijkse gebruikersconferentie gehouden, wat leiders in de sector wereldwijd heeft aangetrokken om de aandrijvers van Data Management te bespreken en om de weg voor te bereiden voor 2007. Het thema van dit jaar - Kwaliteitsbeheer data: Tegemoet komen aan compliantie- en regulatorische vereisten - heeft de leiderschapspositie van Asset Control weerspiegeld in de aanpak van de belangrijke uitdagingen waar de huidige en toekomstige klanten in de financiële-dienstensector mee te maken hebben.

De conferentie, die gebruikers betrok van Asset Controls AC Plus van Tier one- en Tier two-buy and sell-sidefirma's en marktinfrastructuurbedrijven van over de hele wereld, richtte zich op kwaliteitsbeheer van data en transparantie in de hele onderneming.

Tijdens het tweedaagse evenement kwam de Customer Advisory Board (CAB) van Asset Control voor de vierde keer dit jaar bijeen met Asset Control om de prioriteiten van 2007 te sturen. Het CAB is een consortium van zakelijke en technische gebruikers van Asset Control, die ieder kwartaal bijeenkomen om met elkaar ideeën te delen en best practices van de sector te bespreken. Deze directe interactie tussen het CAB en Asset Control helpt bij de koers van de productstrategie van Asset Control.

Ian Webster, Global Head van Market Data bij Barclays Global Investors en Head van de Asset Control CAB, verklaart: "De Customer Advisory Board (CAB) van Asset Control brengt ervaren beoefenaars vanuit de Kapitaalmarkten samen om best practices voor de databeheerssector te bespreken en te ontwikkelen. De omvang van de klantenkring garandeert dat een brede reeks ervaringen worden gedeeld. Asset Control is een bedrijf dat luistert naar zijn klantenkring - met de suggesties van de CAB helder weerspiegeld in de ontwikkelingswegenkaart".

De conferentie bood aanwezigen ook de mogelijkheid om te leren van de ervaringen van hun collega's. Onder de sprekers op de conferentie van dit jaar waren experts uit de sector op het gebied van markt- en referentiegegevens. Casestudies van klanten, gegeven door Sanjay Mishra, Information Architect, Wachovia CIB; John Bergen, CIO, Harvard Management Company; en Ian Webster, Global Head van Market Data bij Barclays Global Investors, toonden de waarde aan die elk van deze leidende firma's hebben gewonnen door hun respectieve op Asset Control gebaseerde oplossingen te gebruiken en riepen fascinerende discussies op over het oplossen van complexe databeheersproblemen.

Terwijl Asset Control tegemoet kwam aan kritische zakelijke uitdagingen, heeft het op de conferentie ook een aantal belangrijke initiatieven geïntroduceerd, zoals een uitbreiding in activatypes, ondersteund in het Normalized Model van Asset Control en een significante uitbreiding in serverfunctionaliteit. Uitbreidingen in Asset Controls gouden kopie-Consolidation Product, dat gebruikers in staat stelt ingewikkeldere en geautomatiseerde aanpassingslogica te creëren voor de vergelijking van verschillende datafeeds en voor het beheer van attributen in reeksen verwante obligaties, werden ook geschetst. Andere ontwikkelingen zijn inbegrepen ondersteuning voor de meest recente veranderingen aan de ISO15022-standaard en voortdurende uitbreiding van de reeks overal verkrijgbare datafeedhandlers voor de verwerking van content.

Asset Control heeft ook zijn Dashboard-frameworkproduct tentoongesteld, dat naadloze integratie met controleproducten van commerciële systemen mogelijk maakt, en een Integration-framework dat de interoperabiliteit met een groter aantal commercieel beschikbare middlewareproducten vergemakkelijkt. Dit legt de fundering voor de levering van een volledig functionerende Services Oriented Architecture aan klanten van Asset Control.

"Het zijn de partnerschappen die we met onze klanten hebben opgebouwd, die jaar na jaar het meest hebben bijgedragen aan onze welvaart. We merken dat het begrijpen van de databeheerdrivers binnen hun afzonderlijke firma's en het oplossen van de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen met solide oplossingen, ons echt onderscheidt van onze concurrentie," merkt Ger Rosenkamp, CEO, Asset Control, op. "We kijken ernaar uit om in 2007 met ons Customer Advisory Board te werken aan de constante uitbreiding en innovatie van oplossingen van Asset Control."

Over Asset Control

Asset Control is 's werelds leidende leverancier van Centralized Data Management (CDM) aan firma's in de financiële sector. Met een volledige reeks interne en uitbesteedde opties biedt Asset Control Total Data Management (TDM), een hybride aanpak van databeheer. De selectie ontwikkelingshulpmiddelen, kant-en-klare softwareoplossingen en uitbesteedde diensten stellen gebruikers in staat hun investeringsdata te optimaliseren voor efficiëntie, kostenbeheer, gereduceerd operationeel risico en toegenomen waarde van hun data.

De reeks producten van Asset Control, afgeleid van het robuuste en betrouwbare modulaire framework AC Plus, omvat dataoplossingen die marktrisico aanpakken, kredietrisico van de tegenpartij, veiligheidsmaster, onderzoek en bedrijfsacties, alsmede wereldwijde dataverwerking en administratie. Bij het behandelen van data van verkopers en interne systemen verzamelen, valideren, normaliseren en consolideren deze oplossingen data in gezuiverde samengestelde "gouden kopie"-reeksen voor zakelijk gebruik.

Klanten zijn Abbey National, ABN AMRO, Allied Irish Banks PLC, Barclays Capital, Barclays Global Investors, Bayerische Landesbank, BBVA, Calyon, Commerzbank, Convexity Capital Management, E*TRADE Securities LLC, IBM (Dresdner Bank), Grupo Santander, Harvard Management Company, HSH Nordbank, HypoVereinsbank, ING, Lloyds TSB Corporate Markets, LCH.Clearnet, Robeco Groep, Société Générale, Standard Bank, Standard Chartered, Union Investment en Wachovia Corporation, en ook een zeer grote, wereldwijde energiegroep. Asset Control, opgericht in 1991, is een private firma met activiteiten in Londen, New York en Nederland. Bezoek voor meer informatie www.asset-control.com.

Times Square Plaza
1500 Broadway, Suite 1900
New York, NY 10036
Verenigde Staten van Amerika
Tel: +1-212-445-1076

It Merkelân 24A
9244 CX
Beetsterzwaag
Nederland
Tel: +31-(0)-512-389100

54 Lombard Street
London
EC3P 3AH
Verenigd Koninkrijk
Tel: +44-(0)-20-7743-0320

www.asset-control.com

Contact:

Contact: Joanne Ferrara, Asset Control Marketing, T: +1-212-445-1076, M: +1-631-748-8224, jferrara@asset-control.com