Ingezonden persbericht
6-7-2006

Inschrijving ASL-BiSL Trofee 2006 geopend

Vandaag is de inschrijving geopend voor de ASL-BiSL Trofee 2006 . In de afgelopen jaren is deze trofee - in de vorm van een klein kunstwerk - uitgegroeid tot een gerenommeerde onderscheiding voor organisaties die op een professionele manier hun applicatiemanagement, informatiemanagement of functioneel beheer -uitvoeren.

Vanaf 1 juli tot 15 oktober kunnen cases van (klant)organisaties aangemeld worden om mee te dingen naar deze trofee. Na een voorselectie van de jury zullen op het ASL-BiSL congres op 7 december 2006 (www.asl-bisl.org) een drietal zogenaamde elevator pitches plaatsvinden. Dit jaar kunnen, voor het eerst, de congresgangers elektronisch meestemmen bij het kiezen van de winnaar..

De vorige winnaars van de trofee waren in 2004 Heijmans Nederland BV en in 2005 Cfi van het ministerie van O&W

Alle organisaties of onderdelen daarvan mogen inzenden (hele organisatie, afdeling of team). Dit jaar zal ook worden gelet op hoe men is omgegaan met tegenslagen tijdens de implementatie van ASL en/of BiSL: de 'lessons learned'.

De vakjury bestaat uit Gerard Wijers, Theo Thiadens en Jeff van Leeuwen.

Meer informatie over ASL of BiSL kunt u vinden op www.aslfoundation.org of www.bisl.nl meer informatie over de criteria rond de trofee op: www.asl-bisl.org