Gemeente Brielle


Brielse dag van de vrijwilliger

Brielse dag van de vrijwilliger

De gemeente wil haar waardering laten blijken voor al het werk dat door vrijwilligers uit Brielle, Zwartewaal en Vierpolders in onze plaatselijke samenleving verricht wordt. Hiervoor wordt op vrijdag 8 december a.s. voor het eerst de Brielse dag van de Vrijwilliger gevierd.
Het Servicepunt Vrijwilligerswerk organiseert het evenement. Wat er precies staat te gebeuren blijft nog een verrassing.

Wilt u erbij zijn?
Bent u vrijwilliger in Brielle, Zwartewaal of Vierpolders? En wilt u het evenement meemaken? Meldt u dan zo spoedig mogelijk, uiterlijk 27 oktober, aan. Dit kan via e-mail:
mailto:service.vrijwilligerswerk@mail.comof bij de informatiebalie van het Servicepunt Vrijwilligerswerk in de Bibliotheek, Rozemarijnstraat 46 in Brielle. Schriftelijk reageren kan ook: Servicepunt Vrijwlligerswerk, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Bij aanmelding graag de naam van de organisatie, uw eigen naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres opgeven. Aangemelde vrijwilligers ontvangen te zijner tijd een officiële uitnodiging en programma.