AutoRai

Fiat winterweekend 2006: gratis check-up en scherpe aanbiedingen

(11/6/2006)
Jaarlijks organiseert Fiat in het eerste weekend van december een winterevenement. Niet alleen wordt op 8 en 9 december een gratis wintercheck-up aangeboden, tevens gelden er op die data speciale aanbiedingen met zeer scherpe prijzen.
De speciaal voor deze gelegenheid ingerichte âkoek & zopie-standâ zal de winterse sfeer bij de dealer van extra gezelligheid voorzien.

Tijdens de wintercheck-up zullen onder andere banden, verlichting, vorstbeveiliging van de koelvloeistof, werking en afstelling ruitenwissers, conditie en laadspanning van de accu en de onderzijde van de auto gecontroleerd worden. Tevens worden de portiersloten gesmeerd en worden de portierrubbers behandeld tegen vorst.

De aanbiedingenwaslijst behelst onder andere een set winterbanden inclusief stalen velgen al vanaf ⬠390, uitlaat + einddemper al vanaf ⬠99, een achterschokbrekerset vanaf ⬠89 en geldt er 25% korting op banden. Tevens zijn diverse accessoires en gadgets scherp geprijsd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar bijgesloten Fiat winterkrant en naar www.vastenzekerfiat.nl.