Boris Special Guest van Katie Melua in de Heineken Music Hall

Mojo concerts

http://www.mojo.nl

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 december zal Boris als special guest optreden bij de twee concerten van Katie Melua in de Heineken Music Hall. De kaarten voor deze concerten zijn reeds in de voorverkoop.
Onlangs heeft Boris zijn tweede album Holy Pleasure uitgebracht. De muziek van Boris is oorspronkelijk en is het best te vergelijken met donkere, rauwe funk en soulmuziek uit de jaren zestig. Boris heeft al het podium mogen delen met souldiva Angie Stone, met Relax, heeft een duet gezongen met John Legend en mag in december het voorprogramma verzorgen van de twee concerten van Katie Melua.

Katie Melua is met het uiterlijk van een topmodel en haar loepzuivere stem met recht een jazz/blues sensatie te noemen. Met haar muziek, een mengeling van jazz, folk en blues, zit ze tussen alle genres in - net als de anderen van het rijtje fantastische Britse sterren: Joss Stone, Amy Winehouse en Jamie Cullum. Haar live optredens krijgen lovende kritieken. Kom tot rust en geniet volop van de serene muziek van Katie Melua.

Katie Melua en Special Guest Boris
Vrijdag 8 & zaterdag 9 december 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam
Entree: 44 euro (excl. servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur.

Kaartverkoop door Ticket Service via de grotere postkantoren, de grotere Free Record Shops, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), www.ticketservice.nl, AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen.

Noot aan de redactie (