Gemeente Maastricht

Werkbezoek raadscommissie Stadsbeheer, Milieu en Mobiliteit aan Malberg

Op vrijdag 8 december 2006 brengt de raadscommissie Stadsbeheer, Milieu en Mobiliteit (SMM) een werkbezoek aan Malberg. Het werkbezoek start met een bijeenkomst om 15.00 uur in Steunpunt West, Arrestruwe 25 in Malberg.

Daar vindt een gesprek plaats met de buurtraad en andere geïnteresseerden over de diverse projecten die in Malberg werden gestart en over de samenwerking met de gemeente Maastricht hierbij. Bezoekers krijgen de gelegenheid om met de commissieleden te praten over zaken die zijzelf belangrijk vinden om onder de aandacht van de raadsleden te brengen. Vervolgens zullen een aantal van deze projecten middels een korte wandeling door de wijk ter plaatse worden bekeken en toegelicht. Het buurtbezoek zal worden afgesloten in Sportpark West alwaar de aanwezigen de gelegenheid zullen hebben om vragen te stellen en met de raadsleden van gedachten te wisselen.

Inwoners van Malberg zijn bij deze van harte uitgenodigd om daar met de commissieleden te praten over zaken die ze onder de aandacht willen brengen van de raads- en commissieleden. Het gehele werkbezoek is openbaar. Geïnteresseerden kunnen vanaf 15.00 uur (delen van) het werkbezoek bijwonen. De leden van de commissie willen verschillende wijken bezoeken om te zien en te horen welke zaken daar spelen. Eerder werd al een bezoek aan de wijk Heer gebracht.