Provincie Zeeland


De wegwerkzaamheden in Oud-Vossemeer aan de traverse en de Molenweg zijn gereed. Op vrijdag 8 december 2006 zullen gedeputeerde de heer A.J.G. Poppelaars en wethouder de heer F.J. Goossen de wegvakken officieel in gebruik nemen.

Verkeersveiligheid

De genomen maatregelen zijn bedoeld om de verkeershinder voor de bewoners van de aanliggende woningen te beperken en de verkeersveiligheid te verhogen. Op de traverse is de riolering vernieuwd en de bestrating vervangen door een asfaltverharding. De traverse is ingericht als 30 km zone.

Ook in een gedeelte van de Molenweg is een maximumsnelheid van 30 km/uur ingesteld. Op het geasfalteerde gedeelte van de Molenweg waar een maximumsnelheid van 50 km/uur blijft gelden, zijn rode fietsstroken en snelheidsremmers aangebracht. Langs de Molenweg is ook een voetpad aangelegd tot aan de toegangsweg naar bedrijventerrein Klaverveld.

Programma opening

Het programma start om 15.30 uur bij de bushalte aan de Oud-Vossemeersedijk en duurt tot 17.30 uur. Tijdens de ingebruikname wordt de weg tijdelijk afgesloten en het verkeer omgeleid via de Gankelweg-Vogelsangsedijk-Hiksedijk.


1 december 2006, A. Slabbekoorn-Flohr, 0118-631857, 218/06