TROS

Afdeling Marketing & Communicatie
Hilversum, 05-12-2006

Televisie
TROS TV SHOW CHINA
Uitzending vrijdag 8 december
Nederland 1- 20.30 uur

EXTRA LANGE TROS TV SHOW OVER CHINA

Vanwege de snelle opkomst van China, de economische bloei en de prachtige cultuur van het land staat de TROS deze hele week in het teken van China. De gehele programmering op tv, radio en internet straalt in alles de sfeer van China uit. Vrijdag 8 december is de climax van deze themaweek met een extra lange TROS TV SHOW CHINA.

In deze bijzondere uitzending schuiven TROS-presentatoren Antoinette Hertsenberg, Jaap Jongbloed, Jack van Gelder, Jan Smit en Belle Perez aan bij Reinout Oerlemans om te vertellen over hun ervaringen in China. Zij laten het land zien 'door de ogen van'...

Antoinette kijkt naar de overeenkomsten en verschillen tussen een Nederlandse vrouw en een Chinese stads -en plattelandsvrouw. Jaap neemt een kijkje in de gokwereld bij het paardenrennen en laat zien hoe de Chinezen hun vermiste geliefden terugvinden. Jan Smit en Belle Perez storten zich in het jongerenleven. Ze zingen karaoke met een groepje Chinese jongeren en laten de hipste plekken van Shanghai zien. Jack van Gelder kijkt hoe ver Peking is met de voorbereidingen voor de Olympische Spelen van 2008 en heeft een interview met oud-tafeltennister en correspondente Bettine Vriesekoop. Reinout laat de kijker vanuit de studio kennismaken met de Chinese media.




TROS