Gemeente Gouda


persbericht: vrijwilligerspenning voor vrijwilliger muziekschool (06-12-2006)

Woensdag 6 december ontvangt mevrouw M. van Puffelen-Lamberts uit handen van wethouder Siebe Keulen de vrijwilligerspenning van de stad Gouda. Zij ontvangt de penning vanwege haar bijzondere inzet voor de Muziekschool.

Mevrouw Van Puffelen is 11 jaar lid van het bestuur van de Muziekschool. Ze is secretaris van het dagelijks bestuur. In deze rol is zij verantwoordelijk is voor de voorbereiding van de maandelijkse vergaderingen van het dagelijks bestuur en de kwartaal vergaderingen van het algemeen bestuur. Daarnaast ondersteunt zij de voorzitter en de oudercommissie in woord en daad. Bovendien is mevrouw Van Puffelen altijd bereid zich buiten haar taken als secretaris in te zetten op andere terreinen voor de muziekschool.

De vrijwilligerspenning van de stad Gouda is in 1995 door het college van burgemeester en wethouders in het leven geroepen om blijk van waardering te geven aan vrijwilligers die zich gedurende langere tijd vrijwillig verdienstelijk hebben gemaakt voor de Goudse samenleving.