Gci holland pr

Eindeloos zoeken naar leuke reisaanbieding verleden tijd

Surprise Tickets: actuele reisaanbiedingen de beste bij elkaar op internet

Amsterdam, 8 december 2006 - Iedereen die wel eens een reis geboekt heeft via internet kent het probleem: je bent uren bezig om alle aanbiedingen te vergelijken. Dat is nu verleden tijd. De nieuwe Nederlandstalige website Surprise Tickets, initiatief van een klein groepje internet- en reisgekken, zet wekelijks de beste aanbiedingen van reisbureaus, touroperators en luchtvaartmaatschappijen naast elkaar.

Actueel en onafhankelijk
De missie van de initiatiefnemers is, het zoeken naar de beste reisdeals in het oerwoud van websites, makkelijker ?n leuker maken. Op www.surprisetickets.nl kun je kiezen uit honderden vliegtickets, vakanties naar zon en sneeuw, city trips & tips voor een spontaan weekendje weg. De redactie checkt elke week 150 verschillende websites en is onafhankelijk.

Bezoekers kunnen hun beste tips mailen naar de redactie. De leukste inzending van de dag is te vinden op de homepage van surprisetickets.nl onder de kop 'Catch of the Day'.

Over de oprichters
Surprise Tickets is het eerste online reisconcept van het jonge bedrijf Leads2Travel. De partners verenigen naast een fascinatie voor reizen en ontwikkelingen op internet, een gedegen kennis van het medialandschap, nieuwe technologische ontwikkelingen en kennis van de reisbranche. Het laatste aspect in de vorm van manager & partner Caroline Ferguson, hiervoor gedurende 7 jaar werkzaam als Directeur Marketing van Martinair.


Noot voor de redactie (