Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Moeder en kind aangereden

Publicatiedatum: 8-12-2006 11:49:31

Westervoort - Op de kruising van de Klapstraat met de Emmerik in Westervoort zijn donderdagavond een moeder met kind op de fiets aangereden door een bestelauto. De moeder, een 37-jarige Westervoortse, kwam met de schrik vrij. Haar kind, een 6-jarig meisje, werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht maar bleek later evenmin letsel te hebben opgelopen. De vrouw reed omstreeks half zes over de Klapstraat en werd ter hoogte van de kruising aangereden door een 36-jarige man uit Westervoort, die vanaf de Emmerik de kruising was opgereden. Volgens de politie had de automobilist de fietsster voorrang moeten verlenen. Bij het ongeval was geen drank in het spel, aldus de politie.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man krijgt stalen plaat op hoofd

Publicatiedatum: 8-12-2006 11:48:46

Duiven - Een 35-jarige man uit het Duitse Voerde heeft donderdagmiddag bij een bedrijfsongeval in Duiven een stalen plaat van ongeveer 50 kilo op het hoofd gekregen. De man is terplekke onderzocht door ambulance personeel maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Het bedrijfsongeval gebeurde rond vijf uur tijdens werkzaamheden in een bedrijf aan de Ratio. Volgens getuigen was het slachtoffer bezig met werkzaamheden onder de plaat. Een collega van de man zou per abuis tegen de plaat zijn gestoten waardoor deze omviel en op het hoofd van de Duitser terecht kwam. De politie heeft geen strafbare feiten kunnen constateren en gaat uit van een ongeluk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Twee autos total-loss na botsing

Publicatiedatum: 8-12-2006 11:47:18

Pannerden - Bij een aanrijding tussen twee autos op de kruising van de Rijndijk met de Haspelstraat en Lobberdenseweg in Pannerden zijn donderdagochtend beide autos total-loss geraakt. De bestuurders kwamen met de schrik vrij. De aanrijding gebeurde rond zeven uur toen een 19-jarige man uit Pannerden vanaf de Haspelstraat de kruising op reed. Daarbij zou hij geen voorrang hebben verleend aan een 32-jarige automobilist uit Elten, die over de Rijndijk naderde. Beide wagens moesten worden afgesleept. Door de politie was geen drankgebruik geconstateerd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---