Politie Zeeland


---


O-3297-2006 Auto weggenomen in Poortvliet
Tussen gisteravond 22.00 uur en vanmorgen 09.30 uur werd een zogenaamde oprijwagen weggenomen vanaf een bedrijfsterrein aan de Paasdijkweg in Poortvliet.
De auto betreft een vrachtwagen van het merk Mercedes en voert het kenteken BF-LL-62. Het type van de vrachtwagen is 614D en hij is wit van kleur. De geschatte waarde van de auto bedraagt enkele tienduizenden euro's. De dader(s) heeft/hebben nog vernielingen moeten plegen (aan o.a. het hekwerk) om de auto weg te kunnen halen van het terrein. De schade hiervan bedraagt enkele honderden euro's.

O-3298-2006 Dronken automobilist op A58
Omstreeks 11.50 uur vanmorgen is een dronken automobilist van de weg gehaald door de Zeeuwse politie.
De man reed ter hoogte van Waarde toen surveillerende agenten hem controleerden. De man, een 49-jarige man uit Sprundel, moest een blaastest ondegraan waaruit bleek dat hij ruim drie keer zoveel had gedronken dan is toegestaan. Het rijbewijs van de man werd ingenomen door de agenten. Hij mag zich binnenkort verantwoorden voor een rechter.

W-3299-2006 Mishandeling Vlissingen
In de nacht van woensdag op donderdag tussen 00.00 uur en 00.30 uur is een 40-jarige man uit Vlissingen, aan de Glacisstraat in zijn woonplaats, mishandeld door een onbekende man.
Tussen genoemde tijdstippen liep de man over de Glacisstraat, komende uit de richting van de Scheldestraat en gaande in de richting van de Van Dishoeckstraat.
Ongeveer in het midden van de Glacisstraat werd de Vlissinger aangesproken door een onbekende man die hem om zijn portemonnee vroeg.
Toen de man deze niet gaf kreeg hij een vuistslag in het gezicht waardoor hij ten val kwam en zijn arm brak.
De politie heeft een onderzoek ingesteld.

O-3300-2006 Diefstal uit winkel
In de nacht van donderdag op vrijdag tussen 03.38 uur en 03.45 uur is er ingebroken in een winkel in Burgh-Haamstede.
Uit de winkel zijn genotmiddelen met onbekende waarde weggenomen.
Er is een deur opengebroken; het totale schadebedrag is onbekend.

O-3301-2006 Rijden onder invloed, Zierikzee
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 01.45 uur is een 71-jarige automobilist uit de gemeente Schouwen-Duiveland, aan de Julianastraat in Zierikzee, aangehouden wegens rijden onder invloed.
Bij een blaasproef op straat bleek dat de man teveel had gedronken. Hierop werd hij aangehouden.
Omdat de ademanalyse op het politiebureau niet lukte is er bloed afgenomen.
De man kreeg een rijverbod van 5 uur.


---- --