Politie Midden- en West Brabant

Persberichten vrijdag 8 december

BERGEN OP ZOOM, 8 december 2006

Man gewond bij aanrijding

ROOSENDAAL: Op donderdagmiddag gebeurde er een ogeval op de A58 in Roosendaal. Een 22-jarige bestuurder uit Ossendrecht reed over de A48, komende uit de richting Breda. Ter hoogte van Roosendaal kwam hij, door onbekende oorzaak, met de rechterwielen van de auto in de berm en verloor de macht over het stuur. Hierdoor botste het voertuig tegen de vangrail. De bestuurder bleef ongedeerd, maar zijn 27-jarige bijrijder uit Bergen op Zoom had na het ongeval last van zijn arm en is naar het Sint Franciscus ziekenhuis overgebracht.

Bedrijfsinbraak

BERGEN OP ZOOM: De politie kreeg op vrijdag om 00.37 uur melding van inbraak in een bedrijf aan de Van Konijnenburgweg. De politie was al na een minuut ter plaatse en doorzocht vervolgens met een diensthond het pand omdat er mogelijk nog iemand binnen was. Dit was niet het geval. De daders hadden een buitendeur geforceerd en waren zo binnen gedrongen. De politie heeft aangifte opgenomen van de gedupeerde. Wat er is weggenomen is nog niet duidelijk.

Autodiefstal

ROOSENDAAL: In de nacht van donderdag op vrijdag is er vanaf een parkeerplaats aan de Laan van Luxemburg een auto gestolen. Het gaat om een donkergroene Volkswagen Golf met kenteken LOP-01690 (pools kenteken). De politie heeft aangifte opgenomen van autodiefstal en heeft het voertuig internationaal als gestolen gesignaleerd.

Auteur: Inge Rijgersberg