2e persbericht van vrijdag 8 december 2006

Eindhoven, 08-12-2006 o Berichten uit de regio

Asten: Vrouw gewond bij aanrijding

Vrijdag rond 8.00 uur is op de kruising Burgemeester Wijnenstraat/Langstraat/Molenweg een 48-jarige vrouw uit Asten gewond geraakt bij een aanrijding. De vrouw fietste over de Molenweg toen een auto uit de Langstraat kwam. De bestuurster van deze auto, een 49-jarige vrouw uit Asten, zag de fietster over het hoofd en reed tegen haar aan. Door de klap botste de fietster op de voorkant van de auto. Zij is met een beenbreuk opgenomen in het ziekenhuis.

Geldrop: Man raakt gewond bij aanrijding

Vrijdag rond 11.15 uur is Achter de Kerk een 82-jarige man uit Geldrop gewond geraakt bij een aanrijding. De man fietste over het fietspad en verleende geen voorrang aan een 76-jarige Geldropse automobiliste. De vrouw raakte de man met haar auto. De fietser kwam ten val en is met een hersenschudding en botbreuken opgenomen in het ziekenhuis.

Knegsel: Kindje overleden als gevolg van aanrijding

Donderdag rond 18.45 uur is op de A67 ter hoogte van Knegsel een 36-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch met haar auto achter op een vrachtauto gereden. Dat gebeurde in een file. Op de achterbank van de auto zat haar dochtertje van 18 maanden in een kinderzitje. Door het plotseling krachtig remmen is het kindje tegen de voorstoel gekomen. Het meisje is met hersenletsel overgebracht naar het ziekenhuis in Tilburg waar het later op de avond aan haar verwondingen is overleden.

Waalre: Politie houdt man met vuurwapen aan

De politie heeft donderdag rond 23.30 uur in zijn woning in Waalre een 32-jarige man aangehouden. Hij was eerder die avond aanwezig bij een vergadering van een bewonersvereniging. Omdat de man het niet eens was met de besluiten die daar genomen werden, is hij opgestapt. Toen de vergadering afgelopen was, stond hij op de Eindhovenseweg en uitte bedreigingen naar andere deelnemers van de vergadering. Ook dreigde hij met een vuurwapen. De man is ingesloten voor nader onderzoek. Het vuurwapen is door de politie in beslag genomen.