Politie Gelderland-Zuid

Politie zoekt doorrijder

Nijmegen, 08-12-2006 o Een 23-jarige Nijmeegse deed aangifte van doorrijden na een aanrijding. De vrouw was op dinsdagmorgen 5 december op de kruising van de Hatertseweg met de Grootstalselaan aangereden door een onbekend gebleven automobilist. Deze was na de aanrijding direct doorgereden. De vrouw liep als gevolg van de aanrijding een gebroken hand en een gebroken voet op.

Het slachtoffer reed op haar snorfiets over de Hatertseweg, komende vanaf de Hatertse brug en rijdend in de richting van het centrum. Op de kruising met de Grootstalselaan, waar zij nadat zij groen licht had gekregen rechtdoor reed, werd zij aangereden door een auto die rechtsaf de Grootstalselaan in reed en die zeer waarschijnlijk door rood gereden is. De bestuurder van die auto is direct doorgereden. De auto is vermoedelijk een donkerrode Saab van een ouder model. De vrouw is door omstanders weer overeind geholpen. Zij is vervolgens doorgereden naar het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis waar, naast enkele kneuzingen, een gebroken hand en een gebroken voet werden geconstateerd.

Van deze aanrijding moeten meerdere mensen getuige zijn geweest. De politie zoekt deze getuigen en natuurlijk de automobilist die doorgereden is. Informatie is welkom op telefoonnummer 0900 8844. Het onderzoek is in behandeling bij team Zuid van de Nijmeegse politie. (03)