--------------------------------------------------------------------------
   Bank Sal. Oppenheim jr. & Cie. (Luxemburg) S.A. kiest Cybertrust als   
                      vertrouwd beveiligingsadviseur                      
--------------------------------------------------------------------------

Cybertrust wordt Managed Security Services-provider voor de grootste onafhankelijke particuliere bank van Europa Mijdrecht, 08/12/2006

Cybertrust, wereldwijd specialist op het gebied van informatiebeveiliging, is gekozen als vertrouwd beveiligingsadviseur voor Bank Sal. Oppenheim jr. & Cie. (Luxemburg) S.A., dochtermaatschappij die volledig eigendom is van Sal. Oppenheim jr. & Cie. KGaA in Keulen, een van de toonaangevende particuliere banken van Europa. Cybertrust zal de bank in Luxemburg 24x7x365 Managed Security Services (MSS) leveren, evenals risicobeheer en hersteladvies via de afdeling Professional Services. "We werken nu al zes jaar met Cybertrust en onze relatie gaat verder dan de gewone partner-leverancierdynamiek - we beschouwen Cybertrust als zeer gewaardeerde en vertrouwde uitbreiding van ons beveiligingsteam", aldus Gary Schmitz, IT System Administrator, Bank Sal. Oppenheim jr. & Cie. (Luxembourg) S.A.

"We doen een beroep op Cybertrust voor ondersteuning in verschillende domeinen van informatiebeveiliging. Hun pragmatische benadering van risicobeheer helpt ons onze beveiligingsstrategie te verfijnen en ons beveiligingsbeleid en -procedures vorm te geven. We zouden niet aan een nieuwe beveiligingsinstallatie beginnen zonder eerst Cybertrust te raadplegen", voegt hij eraan toe.

Sal. Oppenheim is opgericht in 1789 en is altijd een progressieve onderneming geweest, die praktijken aanvaardt die de zaakvoering mogelijk maken en verbeteren. Zo ook de toepassing van Managed Security Services en de uitbesteding aan Cybertrust van het op afstand monitoren en beheren van Intrusion Detection Systemen (IDS).

"Door uit te besteden aan Cybertrust krijgt ons eigen team gegarandeerd 24 uur per dag ondersteuning van goed opgeleid, gespecialiseerd beveiligingspersoneel", vervolgt Gary Schmitz.

Cybertrust is wereldwijd marktleider op het gebied van MSS, volgens Frost & Sullivan. De unieke MSS-architectuur op drie niveaus is uniek in de sector en is gebaseerd op de strategie-, regelgevingsituatie,- cultuur- en interne competentiebehoeften van elke klant, zodat klanten de keuze hebben uit een brede waaier flexibele diensten. Sommige organisaties, zoals Sal. Oppenheim, laten Cybertrust toe alle beheer en monitoring voor hun te doen. Anderen houden dit liever intern, en in deze gevallen kan Cybertrust klanten helpen hun eigen Security Operations Center (SOC) op te zetten en te beheren. Nog andere klanten kiezen voor een mix van deze twee mogelijkheden.

Bart Vansevenant, Director Product Management MSS, legt uit: "Uit de gevestigde relatie met de bank Sal. Oppenheim blijkt onze risicogebaseerde benadering van beveiliging, de expertise en gespecialiseerde vakkundigheid van onze consultants en het bijkomende voordeel van toegang tot de breedte en diepte van onze volledige MSS-portfolio. Door samen te werken met Cybertrust kunnen onze klanten beveiligingsbedreigingen proactief beheren, zodat ze zich volledig kunnen toeleggen op hun bedrijfsvoering."

--------------------------------------------------------------------------
                                   END                                    
--------------------------------------------------------------------------

Over Cybertrust
Cybertrust is de wereldwijde specialist in informatiebeveiliging, die diensten levert die kritische gegevens beveiligen, identiteiten beschermen en klanten helpen bij het demonstreren van voortdurende compliance. Met hoofdkantoor in Herndon, Virginia in de VS en ruim dertig kantoren over de hele wereld, is Cybertrust een van de 's werelds grootste leveranciers van informatiebeveiliging en wordt erkend als de wereldwijde marktleider in managed security services. Voor meer informatie, zie www.cybertrust.com Contact:
Sarah Pocock
Cybertrust

+44 208 831 2932
sarah.pocock@cybertrust.com
Sara Buytaert
NewsEngine PR

+32 326 096 47
sara.buytaert@newsenginepr.com
© Cybertrust 2006. Alle rechten voorbehouden.
Cybertrust is een handelsmerk of gedeponeerde handelsmerkvan Cybertrust Holdings, Inc. en/of afdelingen daarvan. Alle andere handelsmerken zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars.
Ref.:CYBER0129-4131F6