Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Naarden, 8 december 2006

Katie Melua brengt eerste stem uit voor Christmas Top 50

Sky Radio 101 FM is weer The Christmas Station

Traditiegetrouw staat Sky Radio in de maand december geheel in het teken van de Kerst als 'The Christmas Station'. De komende tijd zendt het radiostation veel kerstmuziek uit. Sky Radio organiseert dit jaar voor de tweede maal de Christmas Top 50. Katie Melua verzorgde de aftrap van deze lijst door haar stem uit te brengen op haar favoriete Kerstnummer. Luisteraars kunnen vanaf vandaag via www.skyradio.nl ook stemmen op hun ultieme Kerstplaat. De 50 populairste kersthits vormen uiteindelijk de Christmas Top 50.

De eerste stem

Vanavond en morgenavond staat Katie Melua voor een uitverkocht Heineken Music Hall. Maar ze maakte met plezier tijd vrij om de eerste stem uit te brengen voor de Christmas Top 50. Het favoriete Kerstnummer van Katie Melua is 'Have Yourself A Merry Little Christmas'. Om deze reden heeft ze dit nummer ook dit jaar op single uitgebracht voor de komende feestdagen. Met deze nieuwe Kerstsingle is Katie Melua ook één van de kanshebbers voor een notering in de Christmas Top 50.

Stemmen

Voor de Christmas Top 50 staat op www.skyradio.nl een keuzelijst van nummers waar de luisteraars op kunnen stemmen. Ook kunnen luisteraars zelf suggesties voordragen. De 50 populairste kersthits vormen uiteindelijk de Christmas Top 50 die op 22 december vanaf 14 uur uitgezonden wordt. Op Eerste Kerstdag wordt de lijst herhaald vanaf 15.00 uur. Luisteraars die stemmen op de Christmas Top 50 maken kans op 1 van de 101 Eindejaarsloten van de Staatsloterij.

Sky Radio 101 FM

Sky Radio 101 FM is de non-stop relaxte muziekzender van Nederland zonder dj's met elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie. In december staat Sky Radio 101 FM geheel in het teken van Kerst als The Christmas Station. Sky Radio 101 FM is in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, overal op de kabel, via internet en via Digitenne.