Mojo Concerts

25-10-2006

Tweede optreden Katie Melua in Amsterdam

Zoals verwacht is de belangstelling voor het concert van Katie Melua overweldigend. Om teleurstellingen te voorkomen heeft de zangeres achter de hit Nine Million Bicycles besloten een tweede optreden in te lassen. Op zaterdag 9 december is Melua voor een tweede maal te zien in Amsterdam, zodat iedere liefhebber de gelegenheid krijgt zich onder te dompelen in haar werk.

Vanaf het moment dat Melua's debuutalbum Call Of The Search in 2003 het levenslicht zag, werd ze in thuisland Groot-Brittannië gebombardeerd tot The Next Big Thing. Ook Nederland viel als een blok voor haar serene easy listening met invloeden uit de jazz en blues. Na twee uitverkochte shows begin dit jaar, is Melua opnieuw klaar de hoofdstad te betoveren met haar loepzuivere stem. De perfecte muziek om de winter door te komen...

Vrijdag 8 en zaterdag 9 december 2006
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: E 44,- (exclusief servicekosten)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop begint woensdag 25 oktober om 10.00 uur via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, AUB Ticketshop, 0900 300 1250 (45 cpm) en de bekende voorverkoopadressen. Of bestel online kaarten hier.