KLM

06/060

KLM INTRODUCEERT DE KLM GIFT CARD

AMSTELVEEN, 8 december 2006 - KLM lanceert de KLM Gift Card, een cadeaucard voor KLM-tickets. Met de KLM Gift Card kan via de website www.klm.nl een ticket gekocht worden, al dan niet met bijbetaling. Met de introductie van de KLM Gift Card - die voorlopig alleen in Nederland plaatsvindt - speelt KLM in op de sterk groeiende markt voor cadeaucards.

De KLM Gift Card, uitgevoerd in creditcard-formaat, is verkrijgbaar voor een bedrag vanaf E 20, met een maximum van E 150 per kaart.

De KLM-blauwe Gift Card kan geheel gepersonaliseerd worden. Op de voorkant van de plastic card is ruimte voor een eigen foto of afbeelding van de gever (tegen een kleine vergoeding) of voor een KLM-afbeelding. Achterop plaatst de koper gratis een persoonlijke boodschap aan de ontvanger. Na bestelling wordt de KLM Gift Card binnen vijf werkdagen feestelijk verpakt bezorgd op het adres van de besteller óf de ontvanger.

De KLM Gift Card is een origineel cadeau voor de komende feestdagen. Ook voor andere cadeaumomenten is de card geschikt: huwelijk, verjaardag, jubileum, eindexamen of Valentijnsdag bijvoorbeeld. Met de KLM Gift Card geef je een heuse reisbelevenis cadeau.

De KLM Gift Card is in eerste instantie online te koop en in te wisselen: via www.klm.nl/giftcard. Op korte termijn volgen andere verkooppunten, te beginnen met een aantal reisorganisaties. In een later stadium zal ook inwisselen via reisorganisaties mogelijk zijn.