CDG Europe BV


CDG Europe B.V. verkozen tot beste Citrix Distributeur Benelux 2006.
CDG Europe B.V. verkozen tot beste RES Distributeur 2006 wereldwijd CDG Europe B.V. verkozen tot Global Platespin Distributeur 2006 8-12-2006
CDG Europe, de innovatieve distributeur van marktgerichte oplossingen die het Applicatie Beschikbaarheid concept ondersteunen, wint een aantal prestigieuze awards bij Citrix, Real Enterprise Solutions en Platespin.

Citrix Systems, Inc., marktleider op het gebied van Access Infrastructure oplossingen, heeft tijdens de jaarlijkse distributie bijeenkomst in Antwerpen (BE) bekend gemaakt dat CDG Europe bv winnaar is geworden van de award voor 'Best Citrix Distributor in the Benelux' voor het jaar 2006.

De award, die in 2004 en 2005 ook al in handen viel van CDG, is voor het bedrijf het bewijs dat de juiste focus bewaard is gebleven in een continu veranderd productlandschap.

RES, leverancier van oplossingen op het gebied van optimaal beheer en onderhoud voor een Windows omgeving, heeft tijdens haar jaarlijkse partner event bekend gemaakt dat CDG Europe winnaar is geworden van de award voor Beste RES Distributeur wereldwijd voor het jaar 2006.

PlateSpin, leverancier van oplossingen die zorgen voor datacenter optimalisatie en flexibiliteit van besturingssystemen tussen virtuele en fysieke omgevingen, heeft tijdens VMworld bekend gemaakt dat CDG Europe winnaar is geworden van de award Global Distributor of the year
- 2006.

"De erkenning van de verschillende leveranciers betekent heel veel voor ons", zegt Peter Hoekstra, algemeen directeur bij CDG Europe bv. "Dit betekent dat we dit jaar wederom goed bezig zijn geweest, al was dit natuurlijk nooit gelukt zonder de hulp van onze partners, waarvoor onze hartelijke dank namens CDG .
We zijn dan ook bijzonder tevreden en trots met deze awards ", aldus Hoekstra.

CDG Europe bv is dé innovatieve IT-distributeur en heeft naast haar vestiging in Nederland tevens vestigingen in België, Luxemburg, Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zweden, Finland en de Baltische staten. Hiermee ondersteunen wij onze internationale Partners, komen tegemoet aan de groeiende vraag naar een kennis partner voor onze proposities en vergroten ons blikveld. De doelstelling van CDG Europe bv is om samen met partners innovatieve producten en diensten te vertalen naar nieuwe proposities in lijn met de huidige marktontwikkelingen. Met leveranciers als Citrix, Microsoft SoftGrid, RES, VMware, Secure Computing, PlateSpin, Vizioncore, Expand Networks, Ardence, SecureWave, eEye en HP OpenView is CDG leider in het aanbieden en ondersteunen van marktgerichte oplossingen op het gebied van Applicatie Beschikbaarheid. Het CDG Education Centre fungeert als geautoriseerd trainingscentrum voor al deze producten en kan ook voorzien in opleidingstrajecten op maat.