Ingezonden persbericht


Persbericht

Hand Held Products(TM) introduceert Dolphin® 7600 mobiele computer

~ mobiele computer bepaalt nieuwe standaard door formaat en lage kostprijs ~

Eindhoven, 8 december, 2006 - Hand Held Products, marktleider in op imaging-techniek gebaseerde lineaire en 2D datacollectie, introduceert de nieuwste toevoeging aan de Dolphin 7000-lijn; de Dolphin® 7600. Dit is de eerste mobiele computer die alle functionaliteit en de veelzijdigheid van een volwaardig industrieel apparaat combineert in een kleine, ergonomische, betrouwbare en betaalbare oplossing.

Dankzij de Adaptus(TM) Imaging Technology 5.0 kan de 7600 iedere lineaire en 2-Dimensionale (2D) barcode lezen en daarnaast digitale foto's maken. Hierdoor kunnen gebruikers meer data dan ooit te voren vastleggen en beheren. Door het krachtige Microsoft® Windows® CE 5.0-platform kunnen gebruikers en ontwikkelaars eenvoudig installaties uitvoeren en zeer intuïtief het apparaat bedienen. De Dolphin 7600 is ideaal voor licht-industriële applicaties in retail, transport en logistiek, buitendienst, posterijen, koeriersdiensten, warehousing en de zorg.

Functionaliteit van de Dolphin 7600:

- Gebalanceerd gewicht waardoor het apparaat natuurlijk in de hand ligt zonder dat aanvullende grip of druk nodig is
- Geïntegreerd 'vingerzadel' waardoor de gebruiker een moeiteloze grip heeft voor eenvoudige, éénhandige bediening
- De scanner is onder een hoek gemonteerd waardoor het aantal hand- en polsbewegingen om barcodes te kunnen scannen beperkt blijft
- Microsoft® Windows® standaard platform voor een betere integratie en intuïtieve bediening
- Duurzame magnesium behuizing die valpartijen op beton overleeft, en met IP54-klasse bescherming tegen stofdeeltjes en water.

"De Dolphin 7600 vertegenwoordigt de volgende generatie in mobile computing-technologie. Het integreert vergaande datacollectie, communicatie en computing-architectuur. Voorheen was dit alleen beschikbaar in grote industriële apparaten. De Dolphin heeft een kleiner formaat, weegt minder en heeft een ergonomisch ontwerp", vertelt Roel Vreeburg, managing director bij Hand Held Products EMEA. "We hebben buitengewoon veel tijd besteed aan het ontdekken en begrijpen hoe onze gebruikers het apparaat bedienen. Hierdoor kunnen we een eindproduct leveren dat uniek is in zijn soort als het gaat om intuïtief gebruik en inzet."

De Dolphin 7600 is ontworpen voor de mobiele gebruiker en combineert de veelzijdigheid van 802.11b/g en draadloze Bluetooth®-communicatie. Hierdoor blijven werknemers continu in verbinding met bedrijfskritieke informatie. Verbeterde Full-Shift Power Management zorgt dat de 7600 een hele werkdag operationeel is voor ononderbroken dataverwerking en verbeterde productiviteit, terwijl tegelijkertijd de kosten voor het vervangen van batterijen aanzienlijk verlaagd worden.

Beschikbaarheid en prijs
De Dolphin 7600 is beschikbaar via Hand Held Products' sales teams en het partner-netwerk. De adviesprijs begint bij 1331 euro. Kijk voor meer informatie op www.handheld.com/7600

(411 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Hand Held Products
Hand Held Products is een toonaangevende producent in op imaging-techniek gebaseerde mobiele oplossingen voor datacollectie voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking, zoals barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Hand Held Products, een innovator op het gebied van data capturingproducten en -oplossingen, introduceerde in 1972 de eerste handheld barcode leespenscanner met commerciële potentie. Sindsdien heeft het bedrijf baanbrekende en innovatieve producten op het gebied van barcode scanning op de markt gebracht, zoals lineaire en area imagers en image engines, de mogelijkheid om automatisch de juiste barcodesymbologie te selecteren, geavanceerde lineaire en 2D decoderingsalgoritmen en de eerste 2D-geschikte draagbare dataterminal ter wereld.

Hand Held Products is een particulier bedrijf. Het heeft wereldwijd circa 850 medewerkers in dienst. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Amerikaanse Skaneateles Falls. Het Europese hoofdkantoor staat in Eindhoven. Hand Held Products heeft tevens kantoren in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Spanje, China (Hongkong), Japan, Brazilië, de Verenigde Staten en Mexico.

Voor verdere persinformatie, fotografie of een interview kunt u contact opnemen met Ilona de Bok bij LEWIS, het IT PR bureau: Tel: +31 (0)40 235 46 00 Fax: +31 (0)40 235 46 01 E-mail: ilonadb@lewispr.com Web:http://www.lewispr.com

All product and service names mentioned herein may be the trademarks of their respective owners.

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com