Gemeente Dinkelland


PERSBERICHT

Datum: 8 december 2006

Studenten van de Saxion Hogeschool doen onderzoek naar citymarketing in Dinkelland

Studenten van de saxion hogeschool in enschede gaan, ter voorbereiding op het nieuwe beleidsplan recreatie en toerisme 2007-2011, onderzoek doen naar de mogelijkheden van citymarketing binnen de gemeente dinkelland. het eerste deel van het onderzoek vindt plaats in denekamp.

Toelichting
Ter voorbereiding op het nieuwe R&T-beleidsplan 2007-2011 wil de gemeente Dinkelland ideeën genereren en deze marketingtechnisch uit laten werken met betrekking tot de toeristische sector in Dinkelland. Een groep 3e jaars studenten die studeren in de variant Strategisch Innovatief Ondernemerschap aan de Saxion Hogeschool in Enschede gaan onderzoek doen ter voorbereiding van een citymarketingplan voor in eerste instantie Denekamp. Later kan door andere studententeams onderzoek worden uitgevoerd binnen de kernen Ootmarsum en Weerselo.

De resultaten van het onderzoek worden op 25 januari 2007 gepresenteerd aan en beoordeeld door een vakjury.

Startbijeenkomst
Graag nodigen we u uit voor een startbijeenkomst waarin de studenten hun opdracht krijgen. Deze startbijeenkomst vindt plaats op woensdag 13 december om 13.30 uur in de raadszaal in het gemeentehuis in Denekamp.


---

Mededelingen voor de redactie:

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met team communicatie, Birgit Boode op telefoonnummer 0541 -854 100 of 06-52624307.


---- --