Zorgverzekeraar CZ verbetert online communicatie met AskNow


TILBURG, 20061208 -- Zorgverzekeraar CZ maakt sinds kort gebruik van online vraagbeantwoording software van AskNow! Solutions. De oude zoekfunctionaliteit op de CZ-site voldeed niet meer, aldus de zorgverzekeraar.

De online vraagbeantwoordingapplicatie biedt websitebezoekers van CZ één ingang naar alle aanwezige content op de website zoals vergoedingen, producten, FAQ's, verzekerings- en zorginformatie en gezondheidsdiensten. De website bezoeker kan in eigen bewoordingen een vraag stellen of zoekwoorden gebruiken. De applicatie kan namelijk omgaan met synoniemen, typefouten en kent de 'gewone' mensentaal, dit in tegenstelling tot zoekmachines.

Over de online vraagbeantwoordingapplicatie

De online vraagbeantwoordingapplicatie van AskNow! Solutions is een nieuwe generatie zoekmachine gecombineerd met intelligente selfservice gebaseerd op natuurlijke taal, statistische taalanalyse in combinatie met machine learning technologieën. De applicatie is hierdoor snel te implementeren en scoort direct goede resultaten. Door het gebruik van Machine learning-algoritmen behoeft het systeem na een eenmalige training nog slechts minimaal onderhoud.

Andere organisaties die gebruik maken van oplossingen van AskNow! Solutions zijn onder andere Interpolis en VGZ.

Over CZ

CZ Actief in Gezondheid is één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Zo'n 2.000 medewerkers spannen zich dagelijks in om ruim twee miljoen verzekerden actief van dienst te zijn. CZ is een verzekeraar met een sterk sociaal karakter die principieel geen winst wil maken.

Over AskNow! Solutions

AskNow! Solutions ontwikkelt digitale communicatie oplossingen die de mens begrijpen. De oplossingen zijn als centraal hart inzetbaar voor internet, intranet en e-mail, en modulair aan te vullen voor kanalen als telefonie, fax en instant messaging. Met de oplossingen van AskNow! Solutions zijn organisaties in staat digitaal te communiceren met klanten, medewerkers en andere stakeholders met oog voor persoonlijke aandacht en menselijke maat.