WunderWorks verbaasd over persaandacht Nintendo Wiimote


HILVERSUM, 20061208 -- Het Nederlandse bedrijf WunderWorks is verbaasd over de aandacht die wordt besteed aan de introductie van Nintendo's Wii controller. Een systeem dat het o.m. mogelijk maakt om met meerdere mensen tegelijk intuïtieve interactie in een game te hebben wordt namelijk al geruime tijd geleverd door WunderWorks in de vorm van de WunderWall®. Ook het maximale aantal deelnemers ligt bij de WunderWall veel hoger dan bij Nintendo's Wiimote oplossing, terwijl de games minstens zo leuk zijn.

Mels Nieuwenhoven, CCO en oprichter van game- and application ontwikkelbedrijf WunderWorks:
"Draadloze intuïtieve interactie voor grote groepen is door ons voor zowel de zakelijke markt als entertainment industrie ontwikkeld. Zo zal bijvoorbeeld op zaterdag 9 december tijdens het Gaming Event van de Technische Universiteit Eindhoven de WunderWall worden gebruikt om teams tegen elkaar te laten voetballen. Daarnaast is IBM éen van onze grotere partners bij de ontwikkeling van serieuze zakelijke toepassingen, zoals brainstorm software.

Voetballen, MultiPong, Snake, BigShot zijn spellen waarbij fantastische groepsinteractie ontstaat, terwijl iedere speler zijn eigen controller in de hand heeft. Leuk dat Nintendo dat nu voor 4 spelers levert, maar wij zijn dat punt al lang geleden gepasseerd."





WunderWorks