3 e persbericht van vrijdag 8 december 2006

Berichten uit de regio

Eindhoven, 08-12-2006

Eindhoven: Automobilist gewond bij verkeersongeval

Een 38-jarige Eindhovense automobilist is vrijdagmorgen om 9.45 uur gewond geraakt bij een verkeersongeval op de kruising Boschdijk Ambachtsweg. De man reed vanuit de Ambachtsweg de kruising op en gaf een 41-jarige Weertse bestuurder van een bestelauto geen voorrang. De verkeerslichten op de kruising stonden op knipperen. De Eindhovenaar raakte bekneld in de auto en de brandweer bevrijdde hem. Hij is ter observatie in het ziekenhuis opgenomen. De man uit Weert had een hersenschudding.

Eindhoven: Twaalf bekeuringen bij verlichtingscontrole

Bij een verlichtingscontrole op de Vestdijk zijn vrijdag tussen 18.30 en 19.00 uur twaalf (brom)fietsers bekeurd omdat de verlichting van hun voertuig niet in orde was.

Best: Kind gewond bij kettingbotsing

Bij een kettingbotsing met vier personenautos op de A2 is vrijdagmiddag om 16.35 uur een driejarig meisje gewond geraakt. Zij zat in een auto die van achter werd aangereden door een 33-jarige vrouw uit Amsterdam. Door de botsing werden de twee autos die voor hen in de file stonden ook geraakt. De Amsterdamse had te laat de file opgemerkt. Het driejarig meisje is met een schedelbreuk in het ziekenhuis opgenomen.