Goudvishal Arnhem

PERSBERICHT

Zaterdag 9 december, Musis Sacrum, Arnhem

Grootste indoor Metal Festival in Musis Sacrum

Zaterdag 9 december a.s. organiseert concertpodium de Goudvishal in samenwerking met TMR Music Promotions alweer voor de derde keer de Arnhem Metal Meeting. Dit jaar valt de AMM onder de Luxor@Arnhem evenementenreeks, welke de opening van poppodium Luxor in 2007 aankondigt.

Nederlands grootste indoor Metal festival wordt ook dit jaar gehouden in het luxueuze concertgebouw Musis Sacrum in de Gelderse hoofdstad. In drie verschillende zalen zullen 14 internationaal bekende bands optreden. Zo komt het bekende Zweedse Arch Enemy voor een unieke Nederlandse show. De mannen van death metal band Immolation komen zelfs vanuit Amerika over voor een exclusief Europees optreden. Verder zullen het Engelse Anathema en het Finse Moonsorrow een exclusief optreden in Nederland verzorgen en speelt Melechesh zijn eerste show in Nederland en opent het Arnhemse Thronar het festival. Naast uitstekende livebands zal er ook weer een diverse metal markt zijn en draait de Dynamo Roadshow de beste platen.

Filmtheater Focus programmeert a.s. week de film 'Metal: A Headbanger's Journey'. Deze film uit 2005 geeft een serieuze, maar amusante kijk in de metalscene. Zo wordt niet alleen een uitstekend beeld gegeven van de metalgeschiedenis, maar ook van metalliefhebbers, de metalbands en de problemen waar metal in de afgelopen decennia mee te kampen heeft gehad. Kijk op www.focusarnhem.nl voor speeldata en de kortingsactie die Focus aanbiedt voor metalfans.

Tickets voor de Arnhem Metal Meeting kosten ¤ 32,50 in de voorverkoop bij de grotere postkantoren en GWK kantoren. Aan de kassa zijn de kaarten ¤ 38,- Voor meer informatie: www.arnhemmetalmeeting.nl


---