Nederlandse Spoorwegen

Uitnodiging
29 november 2006

Persbijeenkomst NS inzake dienstregeling 2007

Geachte persrelatie,
Vooruitlopend op de start van de nieuwe dienstregeling van NS op 10 december aanstaande, nodigen we u graag uit voor een persbijeenkomst op woensdag 6 december. Bij die gelegenheid informeren we u onder meer over de maatregelen die we hebben genomen en nog zullen nemen om een soepele invoering van de dienstregeling mogelijk te maken. Namens NS zijn aanwezig:
Bert Meerstadt - directeur NS
Jacques Huberts - directeur NS Reizigers
Max Ferweda - Transportbesturing
De persbijeenkomst wordt gehouden in:
Passenger Terminal Amsterdam, Piet Heinkade 27 Amsterdam www.ptamsterdam.nl Ontvangst: woensdag 6 december 09:30 uur
Aanvang persbijeenkomst: 10.00 uur
We stellen uw aanwezigheid op prijs en verzoeken u zich aan te melden via persvoorlichting@ns.nl of het secretariaat persvoorlichting 030 - 235 70 70

NS
NS speelt een belangrijke rol in de mobiliteit van Nederland. De onderneming stelt zich ten doel reizigers veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke stations. NS is de grootste reizigersvervoerder op het spoor. Hoofddoelstellingen van het beleid zijn: op tijd rijden, informatie verstrekken en service verlenen, bijdragen aan de sociale veiligheid, voldoende vervoerscapaciteit creëren en zorgen voor schone treinen en stations. NS verzorgt dagelijks het vervoer van meer dan 1 miljoen reizigers en beheert 387 stations. Bij het bedrijf werken bijna 25.000 mensen.

NS Groep N.V., Utrecht Handelsregister Utrecht 30124358


---- --