Gemeente Alkemade


Voorlichtingsavond aanpassingsplan Ade

29-11-2006

De landinrichtingscommissie Ade heeft een aanpassingsplan gemaakt voor het gebied Ade. De aanleiding hiervoor is de aanleg van de HSL en de verbreding van de A4. Ade is het gebied tussen Leiderdorp, de Does, de Wijde Aa en Roelofarendsveen. Het provinciebestuur heeft het plan eerder dit jaar vastgesteld. De landinrichtingscommissie is inmiddels begonnen met de uitvoering ervan. Op 11 en 12 december organiseert de landinrichtingscommissie twee voorlichtingsavonden over het aanpassingsplan. Gedeputeerde van der Sar is beide avonden aanwezig en zal een presentatie geven.

De voorlichtingsavonden worden op twee data en op twee verschillende locaties gehouden. De eerste bijeenkomst is op maandag 11 december in het Dorpshuis, Pastor van der Plaatstraat 13 te Rijpwetering; de tweede wordt dinsdag 12 december gehouden in Dorpshuis de Alkeburcht, Noordhoek 19 te Roelofarendsveen. Beide bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur.

In Ade is huis-aan-huis een nieuwsbrief en een brochure over het aanpassingsplan verspreid. De brochure en de nieuwsbrief kunt u downloaden onderaan deze pagina. U kunt ook een exemplaar van de brochure ophalen bij het gemeentehuis Alkemade, Westeinde 1 te Roelofarendsveen of opvragen bij het secretariaat van de landinrichtingscommissie Ade via telefoonnummer (070) 337 12 31.

Bijlagen :
Printversie brochure Impuls voor Ade.pdf
Nieuwsbrief uitvoering aanpassingsplan Ade nr. 12 najaar 2006.pdf