Ingezonden persbericht


Seminar Nut en noodzaak van supply chain certificering: verwachting en ervaringen"

DNVPR008D1206

PROTECT SEMINAR op maandag 11 december 2006 over "Nut en noodzaak van supply chain certificering: verwachting en ervaringen"

Rotterdam, 04 december 2006 - Supply Chain Security staat momenteel in een groeiende belangstelling van ondernemers. Het Transumo project PROTECT richt zich op het verbeteren van security binnen supply chains. Certificering is één van de instrumenten waarmee supply chains veiliger gemaakt kunnen worden. Het is voor ondernemers en logistiek managers van belang om duidelijkheid te krijgen over de mogelijkheden van integratie van (vaak reeds bestaande, vrijwillige) certificeringssystemen en nieuwe ontwikkelingen zoals "Secure Operator" en "Authorized Economic Operator" en wat dit in de dagelijkse praktijk betekent. Dit en meer komt aan bod op het PROTECT seminar.

Het thema wordt ingeleid door de dagvoorzitter, prof.dr.ir. J.A.E.E. van Nunen, Wetenschappelijk directeur en voorzitter Transumo. PROTECT is zeer verheugd dat het programma een diversiteit van sprekers omvat, afkomstig van zowel bedrijfsleven als overheid.

Het is ons een genoegen dat TNT Express, Philips, IRU, Douane en NCTb bereid zijn gevonden een presentatie te geven.

Tussentijdse reflecties worden gegeven door de heer A. Hellemons, Programmamanager EU van het KLPD. Ook zal een paneldiscussie plaatsvinden onder leiding van de heer Hellemons. Waarna het seminar wordt afgesloten door de dagvoorzitter en een netwerkborrel plaatsvindt.

Graag nodigen wij u uit om aanwezig te zijn bij het PROTECT seminar op: Maandag 11 december 2006
Ontvangst 13.00 uur, aanvang 13.30 uur
Auditorium Schiphol Group
Evert van de Beekstraat 202, 1118 CP Schiphol Centrum

Het project PROTECT richt zich op beveiliging van transport- en logistieke ketens. PROTECT beschikt sinds kort over een speciale website. Voor meer informatie over het project PROTECT kunt u de nieuwe website http:/protect.transumo.nl raadplegen.

Voor informatie over het seminar op 11 december 2006 kunt u contact opnemen met: Hélène Minderman
Transport en Logistiek Nederland
Boris Pasternaklaan 22
Postbus 3008
2700 KS Zoetermeer
Tel. 079 - 3636160
Fax. 079 - 3636269

In PROTECT participeren de volgende organisaties in alfabetische volgorde:

DNV is een onafhankelijke, zelfstandige stichting waarvan het hoofdkantoor in Oslo (Noorwegen) is gevestigd. De stichting is wereldwijd vertegenwoordigd via 5.800 medewerkers in 300 kantoren in ruim 100 landen. DNV heeft als stichting geen aandeelhouders en kan zich op de markt als onafhankelijke instantie presenteren. DNV is in 1864 opgericht en heeft als doelstelling 'de bescherming van het leven, bezit en het milieu'. De stichting is internationaal in meerdere bedrijfstakken actief, heeft een sterke marktpositie en een groot aantal klanten binnen sectoren als de zeevaart (DNV is een van 's werelds grootste classificatie-instanties), olie & gas en de verwerkingsindustrie.

DNV is een van 's werelds grootste certificatie-/registratie-instellingen en biedt een allesomvattend programma op het gebied van managementsysteemcertificatie. Met ruim 65.000 wereldwijd verstrekte certificaten roept het begrip 'DNV-gecertificeerd' het beeld op van een organisatie waar veiligheid, kwaliteit en milieumanagement hoog in het vaandel staat. Kijk voor meer informatie op www.dnv.nl

Neem voor redactionele informatie contact op met:
DNV Certification EMG
Luc Larmuseau Tessa Vroegop
Tel. 010 292 2808 Tel. 0164 317 013
Fax. 010 497 9870 Fax. 0164 317 039
E-mail: luc.larmuseau@dnv.com E-mail: tvroegop@emg.nl

Dit persbericht kunt u downloaden van www.PressReleaseFinder.com -----------------------
DNV press release
December/04/2006



Ingezonden persbericht