Politie Drenthe

Maandagmorgen

Assen, 11-12-2006

Vrouw gewond bij ongeval
EMMEN Zondagmiddag is een 42-jarige vrouw uit Emmen gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Houtweg met de Laan van het Kinholt. Ze zat rechts voor in de auto die werd bestuurd door een 78-jarige vrouw uit Emmen. Deze gaf op de kruising geen voorrang aan een 43-jarige automobilist uit Emmen. De gewonde vrouw is met behulp van de brandweer uit de auto gehaald. Het dak is verwijderd, waarna ze met rugklachten naar het Scheperziekenhuis is gebracht. (06-206643)

Politie vordert rijbewijs in na snelheidsovertreding EMMEN Zondagmorgen heeft de politie het rijbewijs ingevorderd van een 29-jarige man uit Emmen na een forse snelheidsovertreding. Hij reed volgens de lasergun met een snelheid van 103 kilometer per uur over de Dordsestraat, waar 50 het maximum is. (06-206599)

Politie onderzoekt woninginbraak
EMMEN Zondagavond tussen 23.00 en 1.00 uur is ingebroken in een woning aan de Hesselterbrink. Daarbij is een laptop gestolen en een TFT computerscherm. De 42-jarige bewoner merkte de inbraak bij thuiskomst op en waarschuwde de politie. De dader is binnengekomen door de slotschoot van de voordeur terug te duwen. (06-206682)

Computerapparatuur gestolen bij inbraken
ASSEN Afgelopen weekeinde zijn bij een inbraak in het crematorium aan de Boskamp twee witte flatscreen computerschermen gestolen. De daders zijn binnengekomen door een ruit in te gooien.
Zondagnacht zijn bij een inbraak in een bedrijf aan de Havenkade twee laptops gestolen. De daders zijn ook hier binnengekomen door een ruit te vernielen. De politie onderzoekt beide inbraken.

Man aangehouden na mishandeling en vernieling
EMMEN Zondagavond heeft de politie een 51-jarige man uit Groningen aangehouden. Hij wordt ervan verdacht dat hij, samen met enkele andere mannen, op de Zuidlaarderbrink een 42-jarige man en een 39-jarige vrouw heeft mishandeld. Tevens is er een auto vernield. De aanleiding voor deze zaak ligt in de relationele sfeer. De man is voor een nader onderzoek ingesloten. Naar de mededaders vindt een verder onderzoek plaats. (06-206675)

Wilt u meer informatie over dit bericht of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met Ernest Zinsmeyer, telefoon 0592 361280.