Politieberichten Eemland zuid, 10.45 uur

Utrecht, 11-12-2006

Rijden onder invloed

AMERSFOORT- Op maandagochtend werd een automobilist aangehouden omdat hij teveel gedronken had. Omstreeks 04.45 uur reed de 48-jarige man uit Zaandam over de Stadsring. De man veroorzaakte hier een verkeersongeval waarbij alleen blikschade ontstond. De veroorzaker bleek te hebben gedronken en blies op het bureau 730 ug/ l. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en hij moest tevens zijn rijbewijs inleveren.

Bedreiger aangehouden

AMERSFOORT- Op maandagmiddag werd een man aangehouden nadat hij bedreigingen had geuit. Omstreeks 12.15 uur reed een 40-jarige automobilist over de Arnhemse Poortwal. De man reed hier tegen het verkeer in en kreeg een stopteken. De man uit Amersfoort kreeg voor zijn gedrag een bekeuring en werd hierop heel boos. Hij bedreigde de agent met de dood en werd toen direct aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

Rijden onder invloed
LEUSDEN- Van 14.00 uur tot 17.00 uur werd een alcoholcontrole gehouden op de Doornseweg. In totaal werden 166 automobilisten gecontroleerd en hiervan had 1 persoon teveel gedronken.