Ingezonden persbericht


'Lighthouse for the Blind' neemt meer blinde werknemers in dienst en verbetert nauwkeurigheid met Intermec mobiele oplossingen en Genesta SyVox

Nijmegen, 11 december 2006 - De voornaamste missie van Lighthouse for the Blind uit St. Louis (VS) is het creëren van banen voor mensen met een visuele handicap. In het magazijn in St. Louis worden medische pakketten samengesteld voor de Amerikaanse overheid. Met warehouse-management en spraakherkenningtechnologie van Intermec Inc. en Genesta kunnen blinde werknemers probleemloos artikelen "picken" en verschepen.

Het nieuwe inventaris- navigatie- en pickingsysteem combineert Intermec 750 mobiele computers en SF51 scanners met SyVox spraakherkenningsoftware. Deze combinatie verbetert productiviteit zonder dat de nauwkeurigheid van scannen wordt opgeofferd.

"Het nieuwe Intermec en SyVox systeem stelt onze blinde werknemers in staat om volledig met spraak goederen te vinden en te picken," aldus Mark Adams, manager van Lighthouse of the Blind."De maatsoftware van Primary Marking zorgt ervoor dat de verzamelde data direct wordt weggeschreven in het ERP systeem, dus de inventarisgegevens zijn nu nauwkeuriger".



Ingezonden persbericht