Ingezonden persbericht


Nieuwe directeur business unit Bouwfonds Hypotheken

Amersfoort, 11 december 2006 - Paul van der Meijs (41) wordt per 1 januari 2007 benoemd als directeur van de business unit Bouwfonds Hypotheken. In deze functie wordt Van der Meijs eindverantwoordelijk voor het merk Bouwfonds Hypotheken binnen ABN AMRO Hypotheken Groep.

Vanaf 1988 bekleedde Van der Meijs diverse functies in de financiële dienstverlening. In zijn meest recente functie was hij business unit manager bij Independer. Van der Meijs beschikt over een grondige kennis van en jarenlange ervaring in marketing en sales van financiële diensten, producten en (distributie)concepten.

De functie directeur business unit Bouwfonds Hypotheken werd voorheen bekleed door Remko van Dam, die per 1 oktober 2006 vertrok om een wereldreis met zijn gezin te maken.

Over ABN AMRO Hypotheken Groep
ABN AMRO Hypotheken Groep, een van de grootste gespecialiseerde aanbieders van hypotheken, wil dat haar klanten zorgeloos kunnen genieten van hun eigen huis. Omdat iedere klant anders is, voert ABN AMRO Hypotheken Groep meerdere merken die zich richten op een eigen segment in de markt: ABN AMRO, Bouwfonds Hypotheken, MNF Bank en MoneYou. Sinds een aantal jaren is ABN AMRO Hypotheken Groep ook in Duitsland actief. ABN AMRO Hypotheken Groep B.V. telt circa 850 medewerkers en is een 100% dochter van ABN AMRO Bank N.V.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht