Daphne Deckers en Tirion Uitgevers sluiten megacontract

Tirion uitgevers

Daphne Deckers, auteur van de bestsellers De geboorte van een moeder, De geboorte van een gezin en Pedagoochelen, heeft een exclusief megacontract gesloten met Tirion Uitgevers. Het contract dat Tirion Uitgevers en Daphne Deckers hebben ondertekend, verbindt beide partijen aan elkaar tot en met december 2012.

Afgelopen periode verschenen het kinderboek De Leeuw en de Aap, De Mamagenda en het succesvolle Pedagoochelen waarvan Daphne Deckers in slechts een maand tijd 50.000 boeken wist te verkopen.

Bovendien heeft Daphne Deckers vorige maand tijdens een uitzending van Max & Catherine van Catherine Keyl een oorkonde overhandigd gekregen voor haar gehele oeuvre; in totaal gingen er al meer dan 750.000 boeken over de toonbank!

Theater Terra zal in 2007 honderd voorstellingen spelen van haar kinderboek De Matroos in de Doos. Volgend jaar zal Daphne Deckers de opvolger van dit boek schrijven: Marijn in de Woestijn. Verder zullen er nog een nieuwe columnbundel en weer een Mamagenda verschijnen.

Uiteraard zijn wij erg blij dat we de prettige samenwerking met Daphne kunnen voortzetten en uitbreiden. Naast boeken uitgeven gaan we de multimediale terrein verkennen met bijvoorbeeld een luisterboek. Aldus Aernoud Oosterholt, directeur en uitgever Tirion Uitgevers.

Tirion Uitgevers in Baarn is een succesvolle uitgeverij in de non-fictie markt. De uitgeverij is een onderdeel van NDC/VBK De Uitgevers. De uitgeverij richt zich met een aantal specifieke fondsen, te weten culinair, natuur, hobby, sport en actuele titels, op een uitgebreid publiek.