Run op winterbanden is begonnen

Speurders.nl

PERSBERICHT

Amsterdam, 11 december 2006

Run op winterbanden is begonnen
Afgelopen maand is er massaal gezocht naar winterbanden op Speurders.nl

De advertentiesite Speurders.nl heeft uit eigen onderzoek geconstateerd dat er de afgelopen maand massaal gezocht is naar winterbanden. In de maand november werd er dagelijks gemiddeld 30 procent meer gezocht naar winterbanden dan in de maand oktober.

De stijgende vraag naar winterbanden kan toegeschreven worden aan de nieuwe wetgeving in Duitsland omtrent het gebruik van winterbanden. Mensen zijn namelijk niet verplicht om met winterbanden te rijden. Als je echter bij een ongeval betrokken raakt en je rijdt zonder winterbanden, ben je altijd schuldig volgens deze wetgeving. Doordat mensen wordt aangeraden om tijdens het winterseizoen in Duitsland altijd met winterbanden te rijden, stijgt de vraag naar winterbanden op de site, aldus Marketing Manager Leon Kramer.

Over Speurders.nl
Speurders.nl is in augustus 2004 gestart en richt zich op de online koop en verkoop van goederen door particulieren. In december 2005 riep online onderzoeksbureau Multiscope Speurders.nl uit tot de beste Nederlandse site-introductie ooit. Speurders.nl staat momenteel consequent in de Multiscope top 10 van best bezochte sites. In mei 2006 won Speurders.nl de belangrijkste marketingprijs van Nederland: de gouden Effie. Gemiddeld worden er zo'n 1 miljoen advertenties per maand ingebracht. Dit komt neer op ca. 35.000 advertenties per dag. Speurders.nl streeft ernaar toonaangevend in de branche te zijn op het gebied van veiligheid en gebruikersgemak.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Speurders.nl: Marijke Wit Content & PR manager
Tel: 020 585 2963
marijke@speurders.nl
www.speurders.nl