Ingezonden persbericht


Expositie en Kunstverkoop Kunsthandel Gennep tijdens de feestdagen

Allereerst willen wij u alvast fijne feestdagen en een Kleur- en Kunstrijk 2007 toewensen! Kunsthandel Gennep heeft tijdens de feestdagen de openingstijden wat verruimt. Zo zullen wij op eerste en tweede kerstdag geopend zijn van 10.30 uur tot en met 17.30 uur! Een unieke manier om uw feestdagen door te brengen is tussen het eten & drinken & familiebezoek door een bezoekje brengen aan onze Woonkamergalerie en uiteraard heerlijk genieten van de Expositie van Herman Brood en onze andere kunstenaars!

Zoals wij u belooft hebben zullen wij op oudejaarsdag en nieuwjaarsdag ook iets speciaals gaan doen. Op deze twee dagen zullen wij onze Limburgse kunstenaars en kunstenaressen in de schijnwerpers gaan zetten en nodigen wij u ook uit om het glas met ons te komen heffen! De openingstijden tijdens deze unieke Expositie & Kunstverkoop zijn beide dagen van 12.00 uur tot en met 18.00 uur.

Dus kom allen naar onze Expositie`s & Kunstkoopzondagen om de unieke werken van onze Limburgse kunstenaars Richard Smeets, Hub Sijstermans, Rob Franssen, Annemiek Pijpker, Cindy Wijnhoven te bewonderen en tegelijkertijd kunt u ook de werken van onze andere kunstenaars bezichtigen waaronder Herman Brood, Johan Huijzer, Debi, Fieke Hoes, Dingeman van Zanten, Cornelis Schouten en Ans en Ton Rijkers e.a.

Een borrel staat klaar voor u tijdens de feestdagen in onze Woonkamergalerie gelegen aan de Burg. Gilissenweg 57 te Gennep u bent van harte welkom! Voor meer info kunt u even bellen met ons 0485- 51 95 89 b.g.g. 06-20 55 50 62. Of u stuurt mail naar info@kunsthandel-gennep.nl

---- --