Politie Gelderland-Midden

Rivierenland

---

Huissense automobilist aangehouden

Publicatiedatum: 11-12-2006 15:26:18

Huissen - Een 47-jarige automobilist is in de nacht van zondag op maandag in zijn woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van rijden onder invloed.
Agenten zagen de man over de Vierakkerstraat rijden. Wat opviel was een licht dat kapot was. Toen de agenten hierop hun wagen keerden, parkeerde de automobilist zijn voertuig. De agenten spraken de man aan en roken een alcohollucht. De Huissenaar werd een ademtest afgenomen en deze wees uit dat hij man onder invloed verkeerde (0,99 promille). De automobilist werd aangehouden en kreeg een rijverbod van vier uur opgelegd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Dagvaarding voor Elstenaar wegens drugsbezit

Publicatiedatum: 11-12-2006 15:25:55

Elst - Een 24-jarige Elstenaar is zondagmorgen aangehouden op de Aamsestraat in zijn woonplaats. Hij werd daar gecontroleerd en bleek hard- en softdrugs bij zich te hebben. De man heeft afstand van de drugs gedaan en kreeg een dagvaarding uitgereikt.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Auto van de weg: flinke schade

Publicatiedatum: 11-12-2006 15:17:51

Lobith - Een negentienjarige automobilist uit de gemeente Rijnwaarden is zondagmiddag met de schrik vrij gekomen nadat hij met de auto waarin hij reed van weg was geraakt. De auto had wel flinke schade opgelopen. De jongen had naar eigen zeggen de auto van zijn vader geleend. Rond één uur wilde hij vanaf de Graaf Ottoweg in Lobith de Tragelweg oprijden. Bij het nemen van de bocht trapte hij per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem en belandde na wat bochtenwerk in een weiland. Daarbij werden ook wat paaltjes van een afrastering geraakt. De wagen had schade aan de bumper en motorkap, maar ook een van de achterportieren was flink ingedeukt. Door de politie was geen drankgebruik geconstateerd.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---