Wegwerkzaamheden in Oostelijk Flevoland

In week 50 worden er op diverse wegen in Flevoland Oost
onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.

Op maandag 11 en dinsdag 12 december tussen 7.30 uur en 17.00 uur wordt het kruispunt Houtribweg (307)- Swifterrringweg (N 307) gedeeltelijk afgesloten. De vlakheid van het wegdek en het rijcomfort voldoen niet meer aan de richtlijnen.

Op dinsdag 12 en woensdag 13 december tussen 7.30 uur en 17.00 uur wordt de Drontermeerdijk (N306) tussen de aansluiting Abbertweg en de Elburgerweg gedeeltelijk afgesloten in verband met onderhoudswerkzaam­ heden en asfaltverharding op de Drontermeerdijk (N306).

De hoeveelheid spoorvorming en de ernstige rafeling in de asnaad zijn zo ernstig dat de vlakheid van het wegdek en het rijcomfort niet meer aan de richtlijnen voldoen. Door middel van het affrezen en terugbrengen van asfalt wordt de spoorvorming en rafeling weggewerkt.

Op woensdag 13 en donderdag 14 december tussen 7.30 uur en 17.00 uur worden op de Houtribweg ter hoogte van de Houtribhoogte de aansluitingen van de Oostvaardersdijk voorzien van een nieuwe asfaltverharding; hierdoor kan verkeershinder ontstaan.

In alle genoemde gevallen worden omleidingsroutes aangegeven.

De bewoners aan de betreffende wegen zijn allemaal persoonlijke per brief geïnformeerd over reden en aard van de uit te voeren werkzaamheden. Ook is er overleg geweest met de wegbeheerders van de betrokken gemeenten Dronten en Lelystad.