Ingezonden persbericht


Samsung introduceert NV7 OPS

digitale compactcamera

PERSINFORMATIE

Stijlvolle digitale compactcamera uit de NV-serie met 'Blue Ring' geeft je leven scherpte

Professionele fotografie is binnen handbereik met de Samsung NV7 OPS

Naarden, 11 december 2006 - Nog beter fotoograferen vereist een fotografisch oog én een 'Blue Ring' van Samsung. Met een blauwe ring rondom de lens, onderscheidt Samsung zijn digitale compactcamera's in vormgeving en kwaliteit. De stijlvolle NV7 OPS is uitgerust met tal van functionaliteiten waarmee digitaal fotograferen op professioneel niveau binnen handbereik is.

Samsung heeft de NV7 OPS uitgerust met de unieke Advanced Shake Reduction- en Optical Picture Stabilization-technologie. Het zijn patenten waarbij de helderheid en scherpte van al je foto's voorop staat. Welk beeld je ook voor ogen hebt, zelfs zonder flitser is onder alle omstandigheden een levendig beeld vol contrast te maken. Mede dankzij de hoogwaardige 7 x optische zoom maak je met de NV7 OPS foto's van hoge kwaliteit. Die je ter plaatse op deze 7,2 megapixel camera met of zonder gallery-functie op een multikleuren 2,5 inch LCD-display bekijkt. Of je print de hoge resolutiefoto's tot op A3-formaat uit, met of zonder tussenkomst van een PC. Met de 'Motion Capture-functie zet de Samsung NV7 OPS filmpjes van 7 frames per seconde gemakkelijk om in 20 XGA (1024x768) foto's en maar liefst tot op 50 foto's in een GIF-animatie. De luxueuze zwarte aluminium NV7 is een krachtige recorder voor videoclips. Met zijn ranke vorm in een zeer dunne behuizing is de NV7 OPS met uitklapbare flitser een compacte digitale alleskunner op het gebied van topfotografie. Met de gemakkelijk te bedienen interface en Smart Touch-toetsen kiest Samsung voor digitaal gebruiksgemak. De NV7 zorgt ervoor dat wat je wilt fotograferen voldoet aan al jouw wensen op al jouw voorwaarden. Na een twee jaar durend consumentenonderzoek heeft Samsung alle wensen en behoeften duidelijk in kaart gebracht en verwerkt in deze compact camera vol praktische technologie. Zo laadt de NV7 camera zichzelf bijvoorbeeld op wanneer je foto's via een USB-kabel overzet naar een PC.

De Samsung NV7 OPS is vanaf november beschikbaar. De verkoopadviesprijs van de NV7 bedraagt ¤ 499,- inclusief B.T.W.

Samsung camera's

Samsung digitale camera's worden ontwikkeld en geproduceerd door Samsung Techwin. Deze onderneming uit de Samsung Group is wereldwijd toonaangevend in hightech producten, waaronder halfgeleidersystemen, optische en digitale beeldbewerking, industriële motoren en defensieapparatuur. De digitale camera's van Samsung nemen een vooraanstaande positie in de markt van digitale fotografie in. Door de nadruk op continue technologische innovatie zijn de fraai vormgegeven digitale camera's van Samsung geavanceerd en gemakkelijk in het gebruik. Meer informatie over Samsung camera's is te vinden op nl.samsungcamera.com