Ingezonden persbericht


11 december 2006

WVH Real Estate nieuw initiatief van Winkelman en Van Hessen

Communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen in Den Haag voegt een nieuw specialisme toe aan zijn verzameling: WVH Real Estate. Een team van experts verzorgt full service communicatie voor de vastgoedsector.

WVH Real Estate houdt zich onder meer bezig met positionering van ondernemingen en projecten in de vastgoedsector, versteviging van de relatie met de overheid en onderscheidende marketingcommunicatie voor een krachtige commerciële propositie. Voorts is het vastgoedteam gespecialiseerd in de organisatie van vastgoedgerelateerde evenementen.

WVH werkt al jaren voor uiteenlopende partijen in de vastgoedbranche en adviseerde bijvoorbeeld Bouwfonds, Rabo Vastgoed, Schiphol Real Estate, DC Vastgoed, Trimp & van Tartwijk, RAI en OVG Vastgoed. WVH Real Estate brengt deze expertise binnen het bureau samen tot één propositie richting de vastgoedmarkt.

Ter versterking van het Real Estate team is per

1 december drs. Jacqueline Laurey-Maasland (41) bij Winkelman en Van Hessen in dienst getreden als senioradviseur. Laurey is afkomstig van uitgeverij Europe Real Estate Publishers waar zij onder meer verantwoordelijk was voor het Holland Real Estate Yearbook. Giedo van der Zwan, Arnoud Verhage en Liesbeth Burger completeren het team van WVH Real Estate

Over Winkelman en Van Hessen
WVH staat al bijna dertig jaar gerenommeerde klanten met raad en daad terzijde. Het bureau heeft zich ontwikkeld tot het grootste onafhankelijke communicatieadviesbureau van Nederland. WVH adviseert publieke en private organisaties vanuit zijn eigen onorthodoxe visie op het vak. In essentie gaat het daarbij om het gebruik van creatieve communicatieprogramma's voor meetbare resultaten. Onlangs werd WVH door The Holmes Report uitgeroepen tot het op één beste PR-bureau om voor te werken op het Europese vasteland. Zie www.winkelmanenvanhessen.nl

Einde Bericht

Achtergrondinformatie (

Ingezonden persbericht